Після раптової смерті Юлії Началової навколо її імені розгорілося безліч суперечок та скандалів. Зокрема першого чоловіка рідні співачки звинуватили у тому, що він прмушував Юлію худнути та сидіти на різних препаратах, що погіршило її здоров'я. Потім розгорілися пристрасті навколо фільму про зірку.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Нещодавно заговорили про те, що Юлії Началовій присвятять фільм під назвою "Буду поруч…".

Юлія Началова

Режисером картини виступила Наталія Філатова, а продюсером - Андрій Загорський.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

З'явилась інформація, що фільм про співачку нібито вже близький до завершення, а на днях навіть відзняли останні епізоди в одному з аеропортів.

Однак, як стало відомо, рідні Юлії навіть не здогодувались про цей фільм, їх ніхто не інформував. Менеджер співачки Ганна Ісаєва висловила крайнє обурення.

співачка

"Я можу сказати тільки одне: батьки не давали прав на використання контенту і імені їх дочки в цьому кинопродукті. Ініціатори цієї зйомки одного разу телефонували з цією ідеєю, але не підтримали, як і ідею про концерті пам'яті, пропоновану тими ж людьми.

Ми поки ніяких ідей не підтримували. Тому що у нас є свої ідеї і побажання на цей рахунок. А головне, більш професійні і масштабні можливості. Будь ласка, поважайте пам'ять Юлі і дайте її сім'ї прийняти самостійні рішення про збереження світлої пам'яті їх дочки. Прошу вас", - написала Ісаєва в Instagram.

Нагадаємо, колишній чоловік Началової розговорився та видав моторошні таємниці їхнього розлучення.

Як повідомляв портал Знай.ua, російська влада відмовилась дати Началовій посмертно звання заслуженої артистки.

Також Знай.ua писав про те, що екстрасенс розповіла, яке майбутнє чекає на доньку Юлії Началової. За словами провидиці, життя Віри не буде сходе на мамине.