Дмитра Ланського, колишнього чоловіка Юлії Началової, ЗМІ і колеги по цеху буквально оголосили винним у ранній смерті співачки. Сам чоловік усі звинувачення відкидає та просить журналістів не ганьбити його на всю країну та залишити у спокої його покійну дружину.

Про це зробив заяву сам Ланской, відео пошири російські Telegram-канали.

колишній чоловік Юлії Началової

"У першу чергу я хочу звернутися до журналістів з проханням припинити поширювати заздалегідь брехливу інформацію з моїм ім'ям та фотографіями, яка ганьбить мою честь та гідність. 16 березня сталась страшна трагедія. Пішла з життя талановита співачка та дуже світла людина Юлія Началова. Я висловлюю глибоке співчуття родині,всім рідним та близьким. Лише вчора було 9 днів. Панове журналісти, ви взагалі люди?", - говорить він у відеозверненні.

Чоловік співачки відкидає всі звинувачення, які полилися на нього після смерті співачки.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Юлія Началова

"Для всіх розсудливих людей ясно, що я не маю ніякого відношення до того, що трапилося", - заявив Дмитро. Як він висловився, немає ніякого сенсу обговорювати подію "З стерв'ятниками, що не мають уявлень про співчуття".

Також він додав, що вони після тяжкого розлучення практично не бачились і тим більше він не "годував" Юлію жодними препаратами, як про це пишуть ЗМІ.

"Усі звинувачення на свою адресу я заперечую. Минуло понад 15 років з моменту нашого розставання. У нас було емоційно важке розлучення. Розлучення взагалі не бувають легкими. Це особиста справа. Особоста! Я ніколи не годував її ніякими таблетками і не змушував худнути. Це брехня", - розповів Ланской.

Також колишній чоловік Началова назвав анорексію співачки легендою, яку вигадали її "горе-піарники", адже немає жодного документа, який би підтвердив такий діагноз.

Нагадаємо, смерть Юлії Началової в Росії пов'язали з містикою.

Як повідомляв портал Знай.ua, друзі Началової розповіли про її злиденне минуле та допомгу небайдужих в організації похорон.

Також Знай.ua писав про те, що українська співачка Анастасія Приходько розповіла про велике горе в родині.