Спостережливі шанувальники виявили містичний зв'язок між смертю популярної російської співачки Юлії Началовой та її участю в реаліті-шоу "Останній герой".

Вже кілька учасників відомого шоу померли у молодому віці, передає replyua.net.

Користувачі переконані, що поїздка на острів була для багатьох учасників справжнім прокляттям, і Юлія Началова не дарма не хотіла залишатися там. Сьогодні в соцмережах згадали всіх "останніх героїв", які загинули молодими.

Юлія Началова
Юлія Началова

Багато хто звернув увагу на те, що Началова була на острові разом з Кирилом Толмацьким (Децл) який помер зовсім нещодавно, у лютому цього року. Також учасницею проклятого шоу була відома співачка Жанна Фріске, яку спіткала та ж доля - вона померла в 2015 році після тривалої боротьби з онкологічним захворюванням.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

репер Децл (Кирило Толмацький)
репер Децл (Кирило Толмацький)

На початку 2018 року з життя пішла переможниця одного з сезонів Яна Волкова. Жінці було всього 55 років. За словами її доньки, Яна померла в результаті тривалої хвороби.

Через деякий час після участі у цьому ж шоу померла актриса Віра Глаголєва, яка теж страждала важким онкологічним захворюванням.

Віра Глаголєва

Герой першого сезону Сергій Сакіне загинув по дорозі в Москву за нез'ясованих обставин. Його тіло пролежало недалеко від дороги кілька місяців. Раніше пішов з життя і Кріс Кельмі, теж один з учасників проекту, однак початок цим прокляттям поклав ведучий першого сезону Сергій Бодров.

Сергій Бодров

Нагадаємо, що смерть російської співачки Юлії Началової дуже важко переживає популярний телеведучий Юрій Ніколаєв. Він вів конкурс "Ранкова Зірка", з якого почалася популярність співачки і пам'ятає Юлю ще маленькою дівчинкою. Після втрати коханої підопічної, Миколаїв буквально захворів, розповідає видання РИА Новости.

Нагадаємо, фанати взялися за ранню творчість Началової і жахнулися. Шанувальники співачки згадують і переглядають ранні пісні Юлії Началовой.

Як повідомляв Знай.ua, подруга Началової накликала на себе смертельне прокляття. Світська левиця не змогла ухилитися від смертельної небезпеки, фанати доклали до цього руку.