Смерть Юлії Началової супроводжується містичними деталями - за жахливим збігом відома артистка померла в той момент, коли по телевізору показували шоу з її участю. У той час, поки лікарі боролися за життя жінки, на російському телеканалі показували шоу "Один в один", в якому глядачам з телеекрану посміхалася Юлія Началова.

Співачка стояла на сцені і не приховувала свого щастя - радо спілкувалася з членами журі та іншими учасниками шоу, про що повідомляється в російських ЗМІ. Про те, що в смерті Началової присутнє щось таємниче, зазначив і друг співачки вокаліст Олександр Панайотов в неділю, 17 березня.

Юлія Началова

Артист вважає, що над виконавицею висів якийсь злий рок. За його словами, Юлія Началова, як і соліст групи "А-Студіо" Батирхан Шукенов, померла напередодні зйомок телешоу "Один в один" - артист помер 28 квітня 2015 року.

Варто нагадати, що Юлія Началова пішла з життя в суботу, 16 березня від гострої серцевої недостатності, яка була наслідком набряку легенів. Похорони відбудуться на Троєкурівському кладовищі Москви. Громадянська панахида відбудеться там же, в Траурному залі, 21 березня – всі охочі зможуть попрощатися з Началовою з 12:00 до 14:00.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Юлія Началова

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що після смерті Юлії Началової слова скорботи висловили всі знамениті виконавці. Вони не приховували своїх важких емоцій і серед них можна побачити слова Кіркорова, Пугачової, Орбакайте, Канделакі та інших. Усі вони приголомшені трагедією і вважають смерть співачки передчасною.

Як повідомляв портал "Знай.uа": після смерті відомої російської співачки Юлії Началової, у неї залишилася дочка, долю якої вже вирішили. Найближчим родичем 12-річної Віри є її батько, колишній чоловік померлої, футболіст Євген Алдонін і саме з ним залишиться донька співачки.

Також "Знай.uа" писав, що журналіст Аркадій Бабченко заявив, що не буде нудьгувати за померлою Юлією Началовою, оскільки вона підтримувала путінський режим. Зокрема, він зазначив неодноразові виступи співачки на тимчасово окупованій території Донбасу.