Відома російська співачка Юлія Началова з особливими зусиллями намагалася приховати своє фінансове становище. Найближчі друзі виконавиці кажуть, що Началова міцно хапалася за будь-яку можливість, щоб хоч якось підзаробити.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Юлия Началова
Юлия Началова

Відомо, що Юлія Началова померла 16 березня в результаті зупинки серця через другу хвилю сепсису, а 21 березня співачку поховали на Троєкуровському кладовищі.

Місце на престижному цвинтарі коштує більше мільйона, проте на прохання депутата Оксани Пушкіної, яка написала в уряд Москви, траурний зал і ділянку для Юлії Началової виділили безоплатно.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Юлія Началова
Юлія Началова

Кажуть, грошей на рахунках співачки не було, тому і ховати не було на що. Одним з перших батьків співачки фінансово підтримав "золотий голос Росії" Микола Басков. Потім підключилися Філіп Кіркоров, телеканал "Росія-1", Діана Гурцька. Хтось ресторан сплатив, хтось з транспортом допоміг.

"Всі вважали, що Юля забезпечена, а вона ледве зводила кінці з кінцями. Мало виступала. Останній заробіток – близько 250 тисяч рублів – у неї був на шоу "Один в один", де вона була наставницею", – повідомили в близькому оточенні Юлії Началової.

Варто нагадати, що в понеділок, 25 березня, стало відомо про раптову смерть поп - і рок-музикант Скотта Уокера. Про це повідомляє The Guardian. У повідомленні сказано, що музикант помер у віці 76 років. Одним з перших, хто висловив співчуття з приводу смерті музиканта, став фронтмен Radiohead Том Йорк. За словами Йорка, Уокер зробив величезний вплив на гурт та на його манеру виконання.

Нагадаємо, Малахов станцював на кістках Началової і довів її батьків до сліз: не вийшло, не впоралася.

Як повідомляв Знай.uа Миколаєва терміново госпіталізували: лікарі кинули всі сили на порятунок.

Знай.uа писав, Кіркоров налякав фанатів до смерті: не щадить нікого.