Російська співачка Юлія Началова, про смерть якої стало відомо в суботу, 16 березня, померла в одній з клінік Москви після того, як їй зробили операцію. Артистка у віці 38 років пішла з життя в оточенні сім'ї та близьких родичі приїхали в лікарню та перебували біля неї до останнього. На жаль, попрощатися з Юлією всі її близькі не мали можливості — після операції пацієнтка так і не прийшла до тями.

Юлія Началова

Як стало відомо, Началова потрапила в лікарню в результаті великих фізичних навантажень під час зйомок. Піар-директор співачки зазначала, що Юлія «стерла ногу». Про проблеми зі здоров'ям знаменитості повідомлялося раніше, проте хронічні проблеми загострилися, і пацієнтку в терміновому порядку направили в реанімацію.

Як розповів батько співачки, Віктор Началов, його дочці зробили операцію на нозі, почистили тканини там, де почав розвиватися абсцес (запалення з нагноєнням), однак через загальну ослабленість організм так і не оговтався після хірургічного втручання. В результаті близько 17 години за місцевим часом медики діагностували зупинку серця.

Юлія Началова

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в п'ятницю, 15 березня, помер відомий український оператор-постановник, член Національної спілки кінематографістів України Ігор Іванов. За свою кар'єру він встиг попрацювати оператором в 24-х проектах, серед яких художні та документальні фільми. Іванов - лауреат великої кількості найпрестижніших премій в Берліні, Валенсії і Страсбурзі.

Як повідомляв портал "Знай.uа": українці оплакують смерть українського журналіста Святослава Секунова, колега якого розкрив шокуючі подробиці його смерті: "Тільки що помер журналіст Фокуса, редактор стрічки новин Святослав Секунов. У нього були проблеми з печінкою і виразка. На цьому тижні підскочила температура до 40,5. Вночі з п'ятниці на суботу йому стало зовсім погано. Викликали швидку. Швидка не захотіла забирати його в лікарню, вкололи щось і сунули мамі папірець – мовляв, підпишіть що ми приїхали і зробили укол. Мама підписала. Потім з'ясувалося, що це була відмова від госпіталізації".

Також "Знай.uа" писав, що жінка після пологів впала в клінічну смерть через тромб в серці і проблеми з легенями, під час якої з нею сталися неймовірні речі. Після того, як свідомість повернулося, вона розповіла: "Цей світ забрав мене високо в космічний простір, за межі нашого всесвіту, а потім мені почали показувати бачення з мого життя і не тільки мого нинішнього. Мені показували мої минулі життя, які я пережила одне за іншим".