Розкрито несподіваний секрет головного хіта популярної співачки Світлани Лободи "Твои Глаза. Виявляється, цю пісню артистка купила у нікому не відомого донецького музиканта, і хіт відправив її на вершину популярності.

Довгі роки після відходу з "Віа Гри" ця співачка була на других ролях: її музику не брали на радіо, не крутили в телеефірі - неформат, і все тут! Але одного разу Світлана ризикнула прийняла пропозицію нікому не відомого музиканта з Донецька.

Ігор Майський, автор пісні Твої Очі

Хлопець написав цю пісню на коліні, в комірчині спортклубу. Купила за тисячу доларів - а заробила на неї мільйони переглядів, купу нагород і лідерські позиції в різних чартах.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Автора звати Ігор Майський. Він писав менеджерам Лободи і переслідував саму Світлану, де тільки міг. Ігор був упевнений: він свого доб'ється.

Після концерту спробував непомітно пробратися в гримерку. Не вийшло: охорона дала йому від воріт поворот.

Ви нас, донецьких, погано знаєте, - посміхнувся музикант і рвонув в готель - зірки в Донецьку зупинялися в одному і тому ж готелі.Ігореві пощастило: встиг якраз до того моменту, коли Лобода з сек'юріті піднімалася на ганок.

"Зачекайте! - відчайдушно крикнув Майський. - Я написав для вас хіт!

Розкішна блондинка зупинилася. То по голосу зрозуміла, що це не божевільний фанат, то нутром відчула удачу.

"А невдовзі мені зателефонували: мовляв, готові до покупки, - продовжує музикант. - Я ламав голову: яку запросити ціну? Загальну суму називати не можу, але "Твої очі" обійшлися Світлані в тисячу доларів.

Співачка зволікала чотири роки після покупки хіта, але от в 2016 його все-таки заспівала.

Успіх своїх хітів Майський пояснює просто і скромно: "У мене є чуйка". На черзі - пісні Кіркорова і Баскова. Хлопець у

Нагадаємо, гола Лобода публічно поскаржилася на Ліндеманна: ще той скупердяй.