Українська співачка, солістка гурту НеАнгели Слава Камінська налякала шанувальників в Instagramновинами про свій стан здоров'я, який раптово погіршився під час її турне по Сполучених Штатах.

Про це зірка написала у своєму мікроблозі в соцмережі.

"Ларингіт. Психосоматика! Емоційна блокування! Часткова або повна втрата голосу свідчить про те, що людина не дає собі говорити, так як чогось боїться. Вона хоче щось сказати, але боїться, що його не почують або що його слова комусь не сподобаються. Він намагається "проковтнути" свої слова, але вони застрягають у нього в горлі (часто саме тому в горлі виникає біль). Вони прагнуть вирватися назовні - і, як правило, їм це вдається", - написала співачка.

Також Камінська висловила теорії, чому ще може виникнути така недуга. Щоправда не повідомила, як довго хворіє. Та додала, що голос до неї досі не повернувся.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Слава Камінська

"Ларингіт може виникати також через страх виявитися не на висоті, не виправдати чиїсь очікування в тому, що стосується слів, промов, виступів і т.д. Причиною хвороби може бути і страх перед авторитетом в якійсь області. Можливо також, що людина комусь щось сказала і злиться на себе за те, що сказала зайве, проговорилась. Буває, що людина хоче висловити якесь важливе для неї прохання, але вважає за краще мовчати, тому що боїться відмови. Вона може використовувати навіть всілякі хитрощі і виверти, щоб уникнути якогоїсь важливої розмови. ПиСи: я до сих пір не можу розмовляти", - додала Камінська.

Нагадаємо, Слава Камінська розповіла, у чому секрет щасливого шлюбу.

Як повідомляв портал Знай.ua, співачка Слава Камінська похвалилася розкішним відпочинком у далеких краях. Зірка розслабляється на Майямі.

Також Знай.ua писав про те, що співачка та щаслива дружина відомого київського пластичного хірурга Слава Камінська показала кадр у спідньому, засвітивши ідеальні сідниці.