Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новеньким фото. Знаменитість виставила яскраве селфі, вирушивши з чоловіком, популярним пластичним хірургом Едгаром Камінським у відпустку в США. Так, артистка зізналася, що буде відпочивати в сонячному Майямі і похвалилася блискучим макіяжем після 13-годинного перельоту. Також Слава процитувала рядки з хіта культової співачки Земфіри.

"Над моей пропастью
У самой лопасти
Кружатся глобусы,
Старые фокусы.
Я же расплакалась,
Я не железная.
Мама Америка,
В двадцать два берега....13 годин в літаку ✈️🤦🏽‍♀️", - поділилася емоціями Камінська. Фолловери не пройшли повз: "Це всього 13 годин. І Ви на іншій стороні землі))). У нас в країні за цей час не доїхати до Маріуполя. Поїзд їде 18 годин🙄", "Стюардеса по імені Слава...🌹", "Дуже красива!!! Крута фотка!!! 👍👍👑👒", "Макіяж суперський👍👍👍", "Ефектна🔥🔥🔥🌷🌷🌷🌷💕💕💕💄💄💄💄", "
Шкода що не з концертом......((((((Моїїї найулюбленіші голоси!!!".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавн/ серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.