Зворушливе відео опублікувала у себе на Instagram наречена Кріштіану Роналду і мама його молодшої дитини модель Джорджина Родрігес, повідомляє ShowDream.

Їй вдалося сфотографувати, з якою любов'ю тато дзвінко цілує однорічну доньку Алану Мартіну, і маленька красунька відповідає йому взаємністю.



"Любов", - підписала милий ролик вона.

У коментарях до відео фолловери Джорджіни і фанати Кріштіану не стримують емоцій - тут можна знайти тисячі щасливих емодзі і ще більше знаків оклику.

Крім Алани Мартіни, пара виховує ще трьох дітей, народжених для Роналду сурогатними матерями. Алана Мартіна - перша дитина спортсмена, ім'я матері якого відомо широкій публіці.

Популярні новини зараз
Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Раніше ми писали, що топ-модель Ірина Шейк нагадала фанатам, чому протягом десяти років вона була однією з затребуваних супермоделей.

У минулий вівторок дівчина опублікувала знімки у рамках останньої кампанії італійської марки нижньої білизни Intimissimi.

33-річна красуня вражена різноманітністю дизайнерських рішень брендів, виставляючи напоказ свою неймовірно струнку і спокусливу фігуру.

Зазначимо, легендарний футболіст і тренер збірної Аргентини Дієго Марадона визнав, що є батьком трьох дітей. Про це в інтерв'ю ВВС повідомив адвокат аргентинця Матіас Морла.

Найближчим часом 58-річний Марадона поїде в столицю Куби Гавани для проведення тестів на батьківство. Після цього він визнає, що є батьком трьох дітей від двох жінок, які отримають право носити прізвище Марадона. До речі, відомий латиноамериканець з 2000-го по 2005-й рік проходив на Кубі лікування від наркозалежності, бо з цим пов'язують народження дітей від світової зірки.

Нагадаємо, 33-річна Ірина Шейк покрасувалася на обкладинці бразильської версії Vogue.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Регіна Тодоренко показала спекотні танці на пляжі: ось це фігура, всім би так після пологів.

Також Знай.uа" писав про те, що Анастасія Волочкова готується до весілля: "скромна" балерина вивалила все в новій книзі.