Наталя Могилевська любить танцювати, внаслідок чого під час проведення концертів не тільки співає, але і презентує яскраві танцювальні постановки. У цьому з недавнього часу їй допомагає новий партнер, про що Наталя повідомила у своїй публікації: "За численними проханнями представляю Вам мого чудового партнера. Олексій Бусько. Виконавець головних ролей «Київ Модерн-Балет» театру Раду Поклітару, артист балету, актор фільмів і перфомансів швейцарського балетмейстера Томаса Метлера, Викладач кількох сучасних напрямків танцю і постановник Київського Хореографічного Училища, Театру Опери та Балету і легендарного Маріїнського Театру в Пітері".

Могилевська з партнером

Варто нагадати, що Наталю Могилевську нерідко критикують з приводу її нарядів. Не так давно вона постила знімок, на якому зображена під час проведення свого туру. На ньому артистка одягнена в незвичний, "мішкуватий" одяг: довгу спідницю і білий светр. Варто відзначити, що на фото Могилевська високо підняла ногу, продемонструвавши користувачам відмінну розтяжку. У підписі до світлини виконавиця подякувала жителям кількох міст за теплий прийом, а також анонсувала виступ у ще кількох. В коментарях фанати співачки розкритикували її вбрання, назвали його жахливим і навіть порівняли з секонд-хендом.

Могилевська з партнером

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Наталя Могилевська, яка частенько балує своїх фанатів свіжими фото і відео зі своїх концертів і повсякденного життя, розповіла про серйозне досягнення – кількість підписчиків співачки досягла майже мільйон чоловік.

Як повідомляв портал "Знай.uа": популярний український композитор і продюсер, колишній чоловік Наталії Могилевської Олександр Ягольник в різкій формі прокоментував скандал навколо Нацвідбору на "Євробачення 2019", а також відмови нашої країни від участі в міжнародному пісенному конкурсі.

Також "Знай.uа" писав, що відома українська виконавиця Наталя Могилевська раптом прийняла рішення про переїзд. Співачка залишає рідний Київ, і відправляється будувати своє життя в першу столицю нашої країни - місто Харків.