Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новим шоу-туром по Європі, де виступить у Лондоні, Мілані, Празі та Відні. Так, артистка вже встигла дати концерт у Англії та Італії, а тепер вирушила підкорювати Чехію. Світлана виставила дуже ніжні кадри, позуючи в теракотовому піджаку, бежевому тренчі і білій футболці, доповнивши образ чорними футуристичними окулярами.

"На шляху до вас ... Прага, ви готові? 🔥", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "Гаряча і скажена🤪💥", "Яка гарна..", "немає слів,щоб описати,наскільки Ви гарні ❤️", "Настільки глибокий і проникливий погляд", "На обкладинку глянцевого журналу 😻💔", "Прекрасна до божевілля🔥🔥🔥", "💭👄Ти прекрасна, Світлано 👏😍📸☕️📰".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.