Популярна українська телеведуча Маша Єфросініна опублікувала новий знімок з ванної. Одним кадром вона продемонструвала типову для багатьох ситуацію і показала своє прекрасне почуття гумору.

Відповідний знімок Єфросиніна опублікувала в Instagram.

Маша показала, що не боїться бути смішною і запостила смішний знімок з ванної. Телеведуча схилилася через ванну, вперлася руками об кахель, а її волосся дістали до підлоги.

Єфросиніна у ванній

Вся її поза говорила про неймовірної втоми в цей момент і таким оригінальним способом Маша розповіла, що трудова тиждень у неї видалася складною.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Тиждень була непростою", - коротко і ясно підписала кадр Маша.

Деякі фолловери впізнали себе в ілюстрації, в яку чудово вписався бульдог, який лежав поруч з Машею в такій же позі.

"Відмінна ілюстрація", "Фільм жахів без гриму. А ви знали, що так вийде?", "Фільм Дзвінок. Жесть", "Як з фільму жахів. Альо найголовніше вона закінчилася!", "Так! Дзвінок, дівчинка з криниці", "Якби Ви були з мокрим волоссям, був би, як кадр з фільму "Дзвінок" (фешн версія). Клас, думаю в цьому фото багато хто себе впізнав після насиченого тижня", - писали фоловерів.

Раніше повідомлялося, що популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна зізналася, що необґрунтована критика і негативні коментарі нагадують їй отруєння та інтоксикацію.

Телеведуча Єфросиніна

Жінка переконана, що ображати людину, з яким ти навіть не знайомий, категорично не можна. А люди в основному звикли в усьому бачити суцільний негатив.

Нагадаємо, гаряча Єфросиніна передала привіт з 90-х.

Як повідомляв Знай. ua, Єфросиніна показала, як зробити найшвидшу в світі укладання.

Знай. ua писав, що Єфросиніна в День народження Монатіка розповіла про його суперсилі.