Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям і пошуками власного стилю. І те, й інше в неї чудово виходить.

Нещодавно артистка опублікувала в Instagram відеоанонс нового випуску свого влога, на якому позує в стильному, злегка божевільному луці. Надя Дорофєєва зображена в гримерці в кумедній позі, сидячи на столі. У відео вона розповідає про гостя свого влога, якого довго не могла дістати, крім того, вона навіть показує його тільки зі спини, так що шанувальники можуть тільки здогадуватися, хто це.

У відеоролику Надя знялася в чорних спортивних штанях з білими смужками з боків та в чорно-сірій спортивній кофті з яскравим написом на грудях. При цьому на її ногах витончені чорні босоніжки на шпильці, які дивно поєднуються зі спортивним вбранням. Волосся Наді розпущене і спадає на плечі і спину, а на її обличчі легкий макіяж, вона активно жестикулює на відео.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Привіт всім! Сезон офіційно відкрито, і новим гостем став чоловік, якого я не могла дістати скільки існує мій влог. Вкрай важко було домовиться з цим артистом, я вела переговори з юристами, я вела переговори з продюсерами… Це сталося!", - каже Надя на відео. А в підписі до цього ролика вона написала: "ЦЕ СТАЛОСЯ! Дивись у новому сезоні DODO VLOG. Скоро".

Шанувальники популярної артистки не пройшли повз і почали активно коментувати нову публікацію свого кумира. Фанати дійсно заінтриговані і почали вгадувати, що ж це за чоловік на відео. Думки розділилися, і серед найбільш популярних версій – Потап або Позитив.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пальм українську красу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.