Українська актриса театру і кіно 52-річна Ольга Сумська часто публікує фото зі зйомок. Однак, судячи по сторінці артистки в Instagram, артистка часто проводить час зі своїми дітьми. Останній допис з’явився в неділю.

"З Благовіщенням, друзі! Магнолії тільки починають квітнути!Завітайте до Ботанічного саду родиною! Гарного, затишного сімейного свята всім", - підписала фото народна артистка.

Якщо старша дочка Ольги Сумської Антоніна, живе і працює в Росії, то з молодшою, 17-річною Ганною, актриса бачиться постійно. Зазначимо, молодша дочка Ольги Сумської народилася у шлюбі з актором Віталієм Борисюком.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

В цей раз актриса у соцмережі показала сімейний відпочинок. Ольга Сумська провела вихідний в компанії своїх доньки і чоловіка, опублікувала сонячні фото у мережі. На одному зі знімків актриса позує з Анною серед польових квітів.

"Літо вже близько", – написала Сумська.

17-річна Ганна зростає точною копією свого батька – Віталія Борисюка. Це ж відзначають фанати Ольги Сумської під фото з дочкою: "Татусева донечка... ну дуже схожа", "Донечка – чистий тато", "Гарна родина, доця таткова копія".

Нагадаємо, Катя Осадча прийшла на "Голос країни" в ефектному образі, фанати у захваті. Катя Осадча опублікувала нове фото в незвичайному образі, такою ви її ще не бачили. На фото, які з'явилися в записі зоряної телеведучої, вона постала на огляд публіки в короткій насичено-блакитній сукні без бретелей з величезним і об'ємним бантом збоку. Треба сказати, що це вбрання гарно підкреслює ідеальну фігуру Каті, а також її довгі стрункі ніжки.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.