Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новеньким фото. Знаменитість похвалилася романтичною прогулянкою по Нью-Йорку разом з чоловіком, пластичним хірургом Едгаром Камінським. Так, закохані позували на тлі Вежі Трампа, ніжно обнявши один одного. Варто відзначити, що щаслива парочка вже встигла побувати в Орландо і Маямі.

"🗽", - лаконічно підписала Камінська. Фолловери залишилися в захваті від спільних кадрів: "Красиві", "Які Ви бубочки 😍", "Красива пара...Щастя Вашій родині,благополуччя,взаєморозуміння,любові!!!", "Яка ви гарна пара! 😍🙈 Чудово виглядаєте разом! 🙌🏻", "Ви просто МЕГА круті!❤️❤️❤️❤️", "Ви Прекрасні 👏👏👏)))", "Ви чудові!❤️🔥", "Красиві 🌟🌟🌟".

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.