Юна донька легендарного спортсмена - російського тенісиста Євгенія Кафельникова, вразила своїх шанувальників відвертими фото з відпочинку на Балі.

Увага до персони Олесі Кафельникової, або, як її називають друзі та близькі, Лесі Каф, вперше була прикута в 2001 році після гучного розлучення її батьків - відомого тенісиста Євгена Кафельникова і Марії Тишкової. Спочатку вона відвідувала столичну школу №1234, але потім кілька років навчалася в Англії. Ще в підлітковому віці мініатюрна дівчина зробила перші кроки в модельній кар'єрі.

Олеся Кафельникова успадкувала красу своєї матері моделі Марії Тишкової і пішла по її стопах. Кілька років тому дівчина активно знімалася для модних журналів і брала участь в різних фотосесіях.

Євген Кафельников, Олеся Кафельникова і Марія Тишкова

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Однак через розставання з репером Pharaoh, Олеся впала в депресію і почала вживати наркотики. Тоді її батько Євген Кафельников забив на сполох. Завдяки зусиллям близьких Олеся потрапила до клініки, де пройшла курс реабілітації.

Минулого року Олеся знову почала займатися модельною кар'єрою. А пару місяців тому вона вирушила відпочивати на Балі. В результаті їй так сподобалося на курорті, що Кафельникова воліла там залишитися жити на деякий час. Спочатку вона веселилася з друзями, катаючись на мопеді, а потім стала брати участь у фотосесіях.

На початку квітня Алеся повідомила, що зробила операцію і якийсь час не буде виходити з дому. Тоді вона не уточнила, що саме сталося. Шанувальники запідозрили, що дівчина збільшила груди.

Нещодавно Олеся оприлюднила в Instagram свіжі фото. На світлинах Кафельникова зображена в різних локація але стабільно без одягу.

Нагадаємо, Олеся Кафельникова поділилася знімком з вечірки модного бренду, де вона, оголивши плечі, сидить на стільці. Увагу шануальників відразу привертає великий бюст моделі.

Як повідомляв портал Знай.ua, в мережу злили інтимні фото Олесі Кафельникової

Також Знай.ua писав, після розставання з 22-річним репером Pharaon, Олеся Кафельникова прославилася тим, що потрапила в реанімацію, а потім підсіла на важкі наркотики.