Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям і пошуками власного стилю. І те, й інше в неї чудово виходить.

Нещодавно артистка опублікувала у своєму Instagram нові фото, на яких позує в стильному, злегка безбашенному луці. Надя Дорофєєва відображена на секретній вечірці, і схоже, вона спробувала себе в новій професії. Так, на одному з фото співачка позує у сірих джинсах і яскравій кислотно-салатовій жилетці, під якою проглядається такий же яскравий топ. При цьому волосся Наді зібране у недбалий хвостик на маківці, а на її обличчі яскравий макіяж з чорною підводкою і яскраво-рожевою помадою.

На другій фотографії Надя Дорофєєва відображена за діджейським пультом. Схоже, що за ним співачка почуває себе дуже впевнено. Тут вона не дивиться в камеру – Надя цілком і повністю захоплена процесом створення музики. На її голові з'явилися чорні навушники, Надя злегка посміхається. У підписі до фотографій Дорофєєва коротко написала: "Hey DJ". Шанувальники популярної артистки не пройшли повз і почали активно коментувати її нове фото. Фани в захваті від такого яскравого образу і засипають Надю компліментами в коментарях до фото. Однак деякі жартують, що в цій жилетці Дорофєєва схожа на інспектора ДАІ.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Lifecell порадував абонентів: два тижні можна не платити Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

"Надя, ти найкращий ді-джей!", "Надюша, ти найкращий ді-джей на всій планеті", "Кислотний ді-джей", "Вибачте мені знову за нісенітницю, але ді-джей-даішник", "Найкраща дівчина на планеті", "Ти така мила", "Дуже красива", "Шалено красива", "Дорофєєва, на громадських роботах", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пальм українську красу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.