Українська ведуча і психолог Наталія Холоденко, яка напередодні отримала премію "Жінка України 2019", перемігши у номінації "Психологія і саморозвиток", заявила про крадіжку. Знаменитість розповіла, що коли вона перебувала на останніх місяцях вагітності, з нею трапилася неприємність, яка змусила її сумніватися в чесності людей.

Так, в одному з останніх інтерв'ю Катерині Осадчій телеведуча, і бізнес-леді зізналася, що її обікрала домробітниця.

"У мене була неприємна ситуація на 8 місяці вагітності. На мій день народження домогосподарка обікрала мене. Вона це зробила дуже нахабно: ми були всі в квартирі. Зараз я кожен день знаходжу все нове і нове, що вона винесла: починаючи з шампунів і постільної білизни, закінчуючи грошима, які вона витягла з сумки. Я ще й заплатила їй всю заробітну плату", – пояснила Холоденко.

Вона додала, що через те, що сталося змушена обходитися без допомоги няні.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Я не могла в це повірити. Тому зараз дуже складно довіритися і пустити якусь людину в будинок", – каже зірка.

Нагадаємо, зірковий психолог і учасниця проекту "Танці з зірками" Наталія Холоденко виставила на загальний огляд свою брудну білизну.

Відома українська телеведуча Наталія Холоденко, яка нещодавно стала мамою, опублікувала у своєму профілі в Instagram провокаційне фото. Зірка показала гори невипраної білизни в своєму будинку, щоб продемонструвати, що в побуті вона теж часто стикається з проблемами.

Холоденко розповіла, що їй зовсім не соромно за безлад у домі, але попросила у передплатників ради про те, як ефективно навести порядок.

Нагадаємо, Аніта Луценко вперше за довгий час показала маленьку доньку, а фанати залишилися в захваті.

Раніше Знай.uа повідомляв, Тіна Кароль похвалилася черговим жіночним чином, примірявши сукню з глибоким декольте.

Знай.uа писав, Даша Астаф'єва поділилася дуже відвертими кадрами, прикрившись лише прозорою плівкою.