Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася уривком з репетиції шоу "Голос Країни. Діти" російської версії, де являється одним із зіркових тренерів. Так, артистка виставила коротеньке відео, на якому співали її підопічні і назвала свою свою фаворитку - нею виявилася маленька Ніно Чеснер, яка завоювала серце Світлани неймовірним голосом.

"у фінал зі мною виходить маленька Ніно. Сподіваюся, ви зі мною згодні🥰", - лаконічно поділилася емоціями Лобода. Фолловери ж не пройшли повз: "Згодні!!! Показник мурашок від Ніно зашкалює, а його не обдуриш🤩", "Дякую.Раніше ніхто не виставляв такі робочі моменти", "Дякую.Раніше ніхто не виставляв такі робочі моменти", "Впевнена з першого погляду , що саме ця дівчинка стане переможцем!!! Це захват👸✌👏👏👏", "Згодні😻Ніно дуже зворушлива і талановита дівчинка🙈", "Просто дух захоплює. Найкраща наставниця❤️".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.