Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Нещодавно знаменитість похвалилася відмінною новиною - вони разом з виконавцем Позитивом стануть зірковими тренерами в новому сезоні популярного телешоу "Голос країни. Діти". Так, артисти позували у подвійному кріслі, примірявши контрастні чорні і білі вбрання, а Надя зізналася, що для неї це не просто проект.

"Добре, що вже можна розповісти вам ) @vremyaisteklo - тренери в новому сезоні дитячого @golos.dity ! Це не просто шоу - це величезна кількість емоцій , дитячих сліз , переживань , радості і нервів їх батьків . Це шоу - чари . Шалено хвилююче і справжнє. Не ПРОПУСТІТЬ ! 💔", - поділилася радістю Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті: "ВИ НАЙКРАЩІ ЧАРІВНИКИ НА ЦЬОМУ ШОУ♥️", "Таке пропустиш 😍", "Як буде приємно дивитися Голос, коли в суддях такі прекрасні люди ✌", "Ви кращі😍😍😍🔥🔥", "ОГО! Круто! 💋🔥 я рада і за шоу так і за вас💋".

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою До 500 гривень повернеться на картку: ПриватБанк порадував приємним сюрпризом
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.