Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям і пошуками власного стилю. І те, й інше в неї чудово виходить.

Нещодавно артистка опублікувала у своєму Instagram кілька відео, на яких постала в пікантному образі. Як виявилося, Надя Дорофєєва вирішила показати фанатам, як вона виступала на церемонії музичної премії YUNA 2019. Так, на відео ми бачимо гарячі танці у виконанні Наді і її шоу-балету. Також на сцені є колега Дорофєєвої по дуету Олексій Загородний, більш відомий як Позитив. Так, група "Время и Стекло" виконує першу україномовну пісню "Дим".

Як видно на відео, Надя Дорофєєва вийшла на сцену у відвертому образі. На ній чорне боді оригінального фасону з рукавами і глибоким декольте, під яким видно ліфчик і колготки в сіточку. При цьому її довге волосся пофарбоване омбре і розпущене. Як відомо, останнім часом Дорофєєва часто експериментує з волоссям, а це подобається не всім її шанувальникам. На її обличчі яскравий сценічний макіяж. Судячи з відео, Дорофєєва гарненько повеселилася на сцені в такому сексуальному образі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У підписі до фото Надя у двох словах розповіла про презентацію україномовної пісні на сцені премії YUNA 2019. А шанувальники не пройшли повз цього "сексу" і почали активно обговорювати публікацію зірки. Фани в захваті і від образу своєї улюблениці, і від її виступу і гарячих танців. Багато також хвалять українську пісню, яка є першою в репертуарі гурту, адже раніше вони співали тільки російською мовою.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пальм українську красу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.