Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася дуже пікантним фото, позуючи для глянцю "Печерська асамблея". Так, артистка приміряла незвичайне пухнасте вбрання з глибоким декольте, засвітивши груди, і чомусь лягла поруч з апетитним пирогом, швидше за все, на стіл.

"My sweet Sunday 🥰😋люблю міняти імідж Але не себе! Будьте собою! (Фотосет для журналу @p.assemblymagazine ..скоро). Давайте зразу-сісі мої!🙈😁", - пожартувала Нкітюк. Фолловери не пройшли повз: "Я спочатку подумала, що це JLo🤷‍♀️", "схожа На барбі тут", "Ого, це персики?!", "Те відчуття коли весь день випікав пирога, а тоді згадав що на дієті)))", "Куди руками в пиріг? Дайте людині столові прибори, хай вже поїсть нормально, а то з тими детоксами зовсім здичавіє 😂🐅", "З кожним днем все красивіше і вишуканіше! Молодчинка!!!", "Прям сама як вишенька на торті👍👍".

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.