Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість несподівано презентувала нову пісню під назвою "Я не святая". Так, артистка зізналася, що хіт вийшов досить танцювальним, позуючи на чорно-білій обкладинці з натуральним макіяжем і розпущеним кучерявим волоссям.

"Танцювальна прем'єра 💃🏼
Віра Брежнєва - Я Не Святая
Автор музики - Костянтин Меладзе", - лаконічно повідомила Брежнєва. Фолловери взялися коментувати: "Автор слів-Костянтин Меладзе!Автор музики-Костянтин Меладзе!Мій чоловік-Костянтин Меладзе!😂💪👍👏💐", "чудова пісня 🔥 точно хіт 💪😘 Спасибі Віра)))👍😘💪", "Як богиня!", "Віра ♥️ в глибину сердечка", "Який гарний кудряш 😊", "Ура, з прем'єрою!!😍 Така легка , світла пісня! Спасибі🌺🔥".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.