Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася спільним фото зі своїм улюбленцем - милою собачкою породи вест-хайленд-уайт-тер'єр на ім'я Рафік. Так, артистка позувала з вихованцем, сидячи на дивані і раптово зізналася, що повне його ім'я - Рафаелло. Варто зазначити, що нещодавно песик погриз носок розкішного взуття Лесі, за що вона погрожувала покарати його мокрими трусами, але здається, всі образи позаду.

"Куця-Паця😘😁😈#песДруг #РафикШмафик#Рафаелло", - спробувала висловити емоції Нікітюк. Фолловери ж не пройшли повз: "Гарні обидва 🐺👱👍👍👍", "Леся ти дуже повільно але робишся схожа на травесті Монро - треба закінчувати з уколами", "Два вірних друга, ❤️🌹🌻🌼🌻🌼🤗❤️", "Сімейне фото😍😻😍🤗", "Правильно кажуть, що собаки схожі на своїх господарів)))) 😀", "Маленький шкідник🐕😉👍", "Пожирач лакованих туфель", "Ви дуже схожі😁".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.