Ахтем Сеітаблаєв, режисер "Кіборгів"планує зняти ще один фільм про війну на сході України. Сюжет розповість про рейд підрозділів 95-ї окремої аеромобільної бригади влітку 2014 року на Донбасі, але не буде "чисто бойовиком", швидше це буде військова драма.

"Насамперед, у фільмі повинні бути людські, чоловічі історії. За жанром це буде військова драма", - розповів режисер в інтерв'ю агентству Укрінформ.

"Я взагалі думав, що більше не буду знімати фільми на тему сучасної війни. Але ми довго розмовляли і домовилися до того, що просто не можемо не зняти цей фільм. Це дійсно легендарна історія, яка, наскільки мені відомо, не має аналогів у військовій історії", - пояснив Ахтем.

Режисер розмірковує про 1500 км в тилу ворога для того, щоб врятувати своїх бійців, своїх людей. Саме життя написало таку історію - історію перемоги, мужності і благородства. Ну як не зняти фільм про такій історії?

Примітно, що картина буде заснована на спогадах учасників подій, і зараз режисер активно збирає матеріал для написання сценарію:

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

[quote author=""]"Ми шукаємо ядро, навколо якого будемо коштувати

Варто зазначити, що наразі Сеітаблаєв як режисер займається фільмом за п'єсою Олега Сенцова "Номери".

Як актор грає роль у спортивній драмі "Пульс" і як сценарист пише авантюрну комедію "Україна. Квест".

Нагадаємо, Сергій Бабкін налякав фанатів новим фото: невже криза середнього віку.