Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Як відомо, нещодавно співачка спробувала себе в якості актриси і зіграла у фільмі "95 Кварталу" під назвою "Я, ти, він, вона". У цій картині Надя зіграла коханку персонажа, якого зіграв майбутній президент України Володимир Зеленський.

Примітно, що у день виборів, 21 квітня, коли українці обирали нового президента, яким очевидно стане Зеленський, Надя Дорофєєва відсвяткувала свій 29-й День народження. І відзначати цю подію Дорофєєва з чоловіком Володимиром Дантесом вирушила до Нідерландів, де зараз якраз розцвіли тюльпанові поля. Звідти Надя і показала яскраві фотографії.

Як видно на знімках, які з'явилися в записі Дорофєєвої, вона позує на тюльпановому полі у стильному вбранні. Для яскравої фотосесії Надя наділа легкий жовтий комбінезон, який підкреслює її ідеальну фігуру. Волосся співачки розпущене і розпатлане вітром, а на її обличчі легкий макіяж. На одному фото Надя стоїть боком до камери, а на другому сидить прямо на грядці з квітами.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У підписі до фото Дорофєєва написала: "Ну все-все, обіцяю, це останні фотки з полів. Тюльпано-спам припиняю. @alina_krasieva @sokolov_yevgen @tago_ua". Шанувальники популярної артистки не пройшли повз і почали активно коментувати її нове фото. Фани в захваті від такого незвичайного образу і засипають Надю компліментами в коментарях до фото, інші ж продовжують вітати її з Днем народження. "Що це за красиве місце?", "Надя, ти нереальна дуже", "Можеш ще викладати, це нереально красиво!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пальм українську красу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.