У складі студії "Квартал 95" з'явився новий актор Володимир Мартинець, який замінить майбутнього президента України Володимира Зеленського.

Про це повідомляє "Обозреватель".

Наразі вже відомо, що раніше він заробляв на життя проведенням святкових заходів. Крім того Мартинець брав участь у КВН, у російському шоу на каналі ТНТ "Камеді баттл".

Варто відзначити, що крім "Ліги сміху", завдяки українські глядачі і дізнались про талановитого гумориста, він встиг вже зіграти у кількох номерах Вечірнього кварталу.

Володимир Мартинець

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Володимир Мартинець вже більше п'яти років працює ведучим, за цей час він провів величезну кількість заходів, які неможливо перерахувати на пальцях. Також Володимир за професією сценарист, а це означає, що ваше свято не буде проведено за шаблоном і не буде таким же, як у ваших друзів. Кожен його сценарій – це нова історія, це нове життя", – йдеться в повідомленні.

Варто нагадати, що вже найближчим часом відбудуться зйомки "Вечірнього Кварталу", проте й досі залишається цілковитою таємницею, хто ж замінить Володимира Зеленського.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Відомо, що перший виступ без засновника та художнього керівника студії "Квартал 95" відбудеться вже через тиждень в Туреччинні. Проте після перемоги на президентських виборах Зеленський повинен цілковито присвятити весь свій час президентським функціям. Тому він змушений залишити проекти, де багато років був режисером-постановником, ведучим і актором.

Нагадаємо, біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua", 21 квітня відомий шоумен Володимир Зеленський здобув перемогу на президентських виборах, однак поки не припинив творчу діяльність. Нещодавно з'ясувалося, що свою кар'єру коміка майбутній президент України закінчить вже 25 травня.

Також "Знай.ua" писав, що у штабі Володимира Зеленського відреагували на рішення президента Росії Путіна щодо видачі російських паспортів на Донбасі.

Зеленському потрібно розігнати Верховну Раду. Валерій Клочок