21 квітня відомий шоумен Володимир Зеленський здобув перемогу на президентських виборах, однак поки не припинив творчу діяльність. Нещодавно з'ясувалося, що свою кар'єру коміка майбутній президент України закінчить вже 25 травня. Інформація з'явилася на сайті parter.ua.

Так, офіційна процедура інавгурації обраного президента України відбудеться 31 травня. До цього моменту Зеленський зобов'язаний назавжди попрощатися зі сценою.

Незважаючи на те, що виборці і навіть іноземні лідери вже сприймають коміка як помітну політичну фігуру, в деяких афішах він все ще значиться як "незмінний ведучий шоу "Ліга сміху".

Примітно, що політик виступить перед українцями менше ніж за тиждень до вручення булави, орденського ланцюга та гербової печатки. Повідомляється, що останній концерт за участю Володимира Олександровича відбудеться 25 травня в Жовтневому палаці в Києві.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Другий тур виборів глави держави на Україні пройшов 21 квітня. За підсумками обробки 100% електронних протоколів Зеленський набрав 73,22% голосів (понад 13,5 мільйонів чоловік), Петро Порошенко - 24,45% (більше 4,5 мільйонів осіб). При цьому 2,31% протоколів було визнано недійсними.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Нагадаємо, що команда переможця президентських виборів Володимира Зеленського прокоментувала ситуацію на енергетичному ринку України і закликала не словом, а ділом довести, що обставини можна виправити, якщо почати рішуче і активно діяти.

Як повідомляв портал Знай.uа, радник Володимира Зеленського з питань безпеки Іван Апаршин зробив заяву щодо плану дій новообраного президента, який стосується припинення війни на Донбасі.

Також портал Знай.uа писав, що канцлер Німеччини Ангела Меркель, яка напередодні привітала Володимира Зеленського з перемогою на своїй офіційній сторінці в мережі, особисто поспілкувалася зі слугою народу в телефонній розмові.