Команда переможця президентських виборів Володимира Зеленського прокоментувала ситуацію на енергетичному ринку України і закликала не словом, а ділом довести, що склалися обставини виправити, якщо почати рішуче і активно діяти.

Володимир Зеленський

Повідомлення з'явилося в офіційному Telegram-каналі команди Зеленського, передає Політека.

"Давайте не на словах, а на ділі покажемо, що ми можемо приймати рішення в інтересах людей. Останні 4 місяці ціни на газ в Європі знижувалися і зараз ціна газу для населення в Україні вище, ніж ціна газу на біржі в Європі. Тому ми закликаємо НАК Нафтогаз України і Кабінет Міністрів провести відповідні консультації з МВФ і, замість запланованого підвищення, вийти на відповідне зниження ціни газу для населення з 1 травня. Крім того, Росія з 1 червня може обмежити постачання енергоресурсів в Україну. А з 1 січня Росією може бути зупинений транзит газу через Україну, що призведе до значних фінансових втрат і ризиків постачання газу. Ці виклики вимагають від нас ефективних, швидких дій і об'єднання зусиль." - відзначили в команді.

Нагадаємо, що Володимира Зеленського закликали стратити всіх, хто заробляє на війні: "Народ йому аплодував".

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв "Знай.uа", Лобода Басков, Топалов та інші привітали Зеленського: фото.

Також Знай.іа" писав, Зеленський кинув виклик Путіну, - євродепутат.