Кандидат у президенти Володимир Зеленський під час дебатів розповів про "двох президентів Порошенків" під час 5 річного терміну.

Про це він розповів під час дебатів на НСК "Олімпійський".

Зокрема, лідер президентської гонки Володимир Зеленський під час вступного слова заявив, що президенство Порошенко показала двох лідерів країни.

Один був прекрасним оратором, інший же розкрадав країну та "ручкався з Путіним через Медведчука", який постійно літав до Росії.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Варто нагадати, що Володимиру Зеленському пощастило розпочати найепічніші дебати за всю історію України. Він відразу пішов у наступ і такий "темп" тримав до закінчення дебатів. Зеленський звинуватив Порошенка в корупції, пригадав йому Ілловайськ і Дебальцеве, звинуватив у тому, що Революцією Гідності скористались негідники.

Порошенко у відповідь звинуватив Зеленського у марнославстві, у тому, що він ховається від людей і зажадав від нього чіткої відповіді на запитання: якою він бачить Україну і що планує для цього зробити?

Нагадаємо, кандидат в президенти Петр Порошенко на дебатах на НСК "Олімпійський" відповів на питання кандидата Володимира Зеленського про те, чому у його друзів "досі не відрубані руки" із натяком на те, що у його оточенні багато корупціонерів.

Як повідомляв "Знай.ua", буквально кілька хвилин тому завершились довгоочікувані дебати між лідером президентської гонки Володимиром Зеленським та чинним гарантом Петром Порошенко, які відзначились безліччю красномовних реплік. На початку дебатів пройшло жеребкування, яке і визначило, хто ж розпочинатиме кожен блок дебатів. Переможцем першого "спарингу" став Володимир Зеленський, який офіційно і розпочав "батл" кандидатів.

Також "Знай.ua" писав, що кандидат в президенти Володимир Зеленський на дебатах на НСК "Олімпійський" став на коліна перед усіма українцями, які віддали свої життя на Донбасі і які втратили своїх близьких.

Президент Зеленський не відірветься від реального життя - Мартиненко