У п'ятницю, 19 квітня на НСК "Олімпійський" в Києві відбулись дебати кандидатів у президенти - Петра Порошенка і Володимира Зеленського, дату яких погоджували з 7 квітня.

Кандидати прибули на стадіон за кілька хвилин до початку, продемонструвавши "королівьку" ввічливість, та потисли один одному руки перед початком дебатів. На цьому обмін люб'язностями закінчився.

Кандидати кинули жереб – кому виступити першому. Володимиру Зеленському пощастило розпочати найепічніші дебади за всю історію України. Він відразу пішов у наступ і такий "темп" тримав до закінчення дебатів.

Зеленський звинуватив Порошенка в корупції, пригадав йому Ілловайськ і Дебальцеве, звинуватив у тому, що Революцією Гідності скористались негідники.

Порошенко у відповідь звинуватив Зеленського у марнославстві, у тому, що він ховається від людей і зажадав від нього чіткої відповіді на запитання: якою він бачить Україну і що планує для цього зробити?

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

На дебатах з кожною хвилиною ставало все гарячіше кандидати кидали один в одного звинувачення, глядачі голосно реагували, часом заглушаючи слова ораторів.

Закінчились дебати на такій же високій ноті. Володимир Зеленський заявив, що всі досягнення Петра Порошенка насправді є досягненнями не лише його одного. Порошенко у відповідь звинуватив Зеленського у тому, що він так і не дав конкретних відповідей на конкретні запитання і звинуватив у зв'язках з Росією.

Петро Порошенко не вклався в регламент і йому модератори не дали закінчити заключне слво. Команда чинного президента почала співати державний гімн у той час, як модератори говорили те, що мали за сценарієм.

Закінчились найепічніші дебати України хаосом – одні співали гімн, інші обнімались, ще інші щось гаряче доводили один одному, а хто дивився на все це із сумом.

Обличчя кандидатів після дебатів говорили за них краще, ніж вони самі робили це на сцені.

Нагадаємо, у середу, 17 квітня, кандидати домовилися провести дебати на стадіоні "Олімпійський" в Києві о 19:00.
Крім зустрічі на стадіоні, закон визначає проведення дебатів на "Суспільному телебаченні" о 21:00 годд. Однак на екранах українці побачать лише чинного президента Петра Порошенка, оскільки Володимир Зеленський заявив, що не прийде на "Суспільне".

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, хто буде вести найепічніше передвиборче шоу в світі

Також Знай.ua писав, в інтернеті продають квитки на дебати між Порошенком і Зеленським за величезні гроші.