Кандидат в президенти Петр Порошенко на дебатах на НСК "Олімпійський" відповів на питання кандидата Володимира Зеленського про те, чому у його друзів "досі не відрубані руки" із натяком на те, що у його оточенні багато корупціонерів.

"Я не кат і я не суддя. Президент створює необхідні умови для справедливого судочинства, для створення слідчіх органів для чесного та неупередженого розслідування. Дійсно, питання яке ви задали про руки і друзів - окремо наголошу - жоден з моїх друзів не має відношення до корупції. Як тільки буде обгрунтована підозра до когось - він перестане будти моїм другом - він буде сидіти у вязниці", - розповів Порошенко.

Нагадаємо, лідер президентської гонки Володимир Зеленський назвав свою головну відмінність від попередніх президентів України.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Про це він розповів в ефірі "Право на владу" на каналі "1+1".

За словами Зеленського головне, що його відрізняє від "попередників" є те, що він дійсно хоче змінити країну бути гідним президентом, в якому буде не соромно вийти на вулицю.

"Я через 5 років нікуди не втечу. Я хочу бути президентом гідної країни. Я не хочу що б мене на вулиці наздогнали і сказали - "Ти такий же, як і порох", - зауважив Зеленський.

Крім того він зазначив, що говорячи про певну негативну статистику варто звернути увагу на масовий виїзд українців за кордон.

"Просто 9 млн українців виїхали. Ми не втримали найцінніше - людей. І все що у нас є нікому не потрібно, якщо населення продовжить їхати за кордон", - додав Зеленський.

Нагадаємо, грюкнула дверима перед носом: Порошенко намагався прорватися на ефір ток-шоу "Право на владу".

Як повідомляв "Знай.uа", Аваков терміново звернувся до українців перед дебатами Зеленського і Порошенка.

Також Знай.uа" писав, що кандидат у президенти України Володимир Зеленський не думає про те, наскільки дебати з Петром Порошенком вплинуть на його рейтинг і результат виборів.