Вдова померлого співака Йосипа Кобзона Неллі не стала довго сумувати за другою половинкою. Навпаки, вона носить світлі і яскраві одягу, велика кількість прикрас і ще частіше буває в світі, ніж за життя свого знаменитого чоловіка, помітили папараці. Жінка явно вирішила не замикатися в собі.

Неллі щосили сміється і фліртує

Неллі Кобзон тепер виходить у світ частіше, ніж при чоловікові – сьогодні вона на концерті, завтра на балеті, потім блищить на Московському кінофестивалі. Причому багато хто відзначає, що Неллі Михайлівна якось покращала, посвіжіла, немов омолодилася. "Завидна наречена!" – пожартував про неї один з друзів.

Уваги чоловіків хоч відбавляй

Завжди яскраві та стильні вбрання, дорогі ювелірні прикраси – квітучої вдовою Кобзона хочеться милуватися, немов вишуканою фарфоровою статуеткою. Витончена, елегантна... Після смерті дружина Неллі Михайлівна помітно видозмінилась.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Неллі Кобзон на світській вечірці

Майже півстоліття вона була одружена з народним артистом Радянського Союзу Йосипом Кобзоном. А сьогодні її підтримують діти Андрій і Наталія, семеро онуків. "Вони до мене неймовірно уважні, оберігають мене від усього. Ну і друзі, звичайно, теж. Ви знаєте, люди дійсно настільки добре ставилися до мого чоловіка, що ця любов перейшла на мене, за що я йому знову ж таки дуже вдячна", – розповіла вона в одному з інтерв'ю.

Нагадаємо, "Це кінець": Лоліта відверто розповіла про проблеми зі здоров'ям, фанати підозрюють найстрашніше

Скандальна російська співачка Лоліта Мілявська розповіла, що свої дні народження вже досить давно зазначає під час гастролей. Після концерту Лоліта разом з колективом "піднімає чарочку", а на наступний день продовжує працювати. Нагадаємо, що зірка 14 листопада відзначає 55-річний ювілей.

З'явилася інформація, що основну частину "вечірки" Мілявська переносить на грудень, коли потрапить до Москви, а допомагати їй буде відомий "тамада" Коля Басков. Про це пише портал "Политека".

Як раніше повідомляв "Знай.uа", В мережу потрапили останні фото Кобзона: слабкими нервами краще не дивитися

Також "Знай.uа" писав про те, що 40 днів по Кобзону: пісні і алкоголь лилися рікою.