Популярний український співак Віталій Козловський знову здивував прекрасну половину своєї аудиторії свіжими знімками та еротичними жестами.

На сторінці в соцмережі Віталій вкотре опублікував фото, на яких показав все та навіть більше.

"Шикарний вид", - прокоментував свій знімок співак.

Фанатки звісно ж були у захваті від спортивного тіла Козловського, однак їх збентежила одна крихітна деталь.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Віталік,хватить спокушати дівчат на гріх. Піст же..Я тільки висповідалась у Вербну неділю,а тут твоє фото",

"Ти одружений?",

"Віталік, припини", - коментують дівчата.

А в іншому пості Козловський запропонував своїм підписникам зіграти у цікаву гру. Він опублікував офото, на якому позує на відпочинку.

"Що перше кидається в очі при вигляді цієї фотографії?", - запитує співак.

Дівчата почали писати, все, що в кого на умі:

"Волохаті ноги"

"Чиста вода"

"Труси дідуся"

"Капець, соромно сказати, що видається..."

"Трішки "вагітний" животик",

"Прес".

Нагадаємо, Козловський вдався до зухвалих вчинків в стилі Анастасії Волочкової, позуючи абсолютно голим, а тепер вирішив тягати за собою в літак букети троянд, як і балерина.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віталій Козловський показав новий знімок біля літака, заявивши, що страждати - це дуже зручно, але більше він цим займатися не хоче.

Також Знай.ua писав про те, що все-таки показав знімок в одязі. Ну, не зовсім. Щоб хоч якось похвалитися фігурою, він зробив з сорочки короткий топ.