Відомий український співак, телеведучий, екс-учасник групи «Діо.фільми», чоловік Наді Дорофєєвої, Володимир Дантес здивував фанатів дуже ніжним фото з дружиною. Знаменитості позували на полі яскраво-червоних тюльпанів, відправившись в Нідерланди з нагоди дня народження Наді, яке було 21 квітня. Так, артисти влаштували яскраву і романтичну фотосесію не тільки один з одним, але і з друзями коханих, а сам Володимир назвав кадри "сектантськими".

"Альбом як альбом)))
Але мої улюблені - сектантські фото))))", - пожартував Дантес. Фолловери залишилися в захваті: "Яка краса😍😍😍 Особливо, де ви вчотирьох стоїте....", "Дуже мило", "Такі солодкі 😍❤️❤️", "найкраща пара!!!!❤️❤️❤️❤️❤️", "Вова ви з Надею такі кльові ❤️", "Неймовірно щасливі фотки 👏🏻 класні 🤟", "Котии😻😻😻".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.