Популярна українська співачка Настя Каменських, яка нещодавно серйозно натякнула на шлюб з Потапом, продовжує радувати шанувальників новими знімками в соцмережах.

Днями Настя презентувала нову україномовну пісню "Обіцяю". Зірка перетворила музичний ролик на справжній культурний проект. Режисерами нового кліпу стали Денис Маноха і Максим Шелковніков.

Про це стало відомо завдяки новим публікаціям зірки в Instagram, пише портал "Політека".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто зазначити, що в ролику відтворюються картини, які є шедеврами світового мистецтва. Настя постає перед шанувальниками в образі Мона Лізи, Фріди Кало, Олімпії з картини Мане, яка уособлює Дівчину з перловою сережкою Яна Вермеєра, Леді Ліліт Данте Габріеля Россетті, одну з богинь любові і радості з картини "Весна", богиню Венеру з роботи Боттічеллі. Сама Настя виглядає в представлених образах, ніби загадкова красуня з різних епох, але в сучасній інтерпретації.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома українська співачка Настя Каменських випустила яскравий кліп на пісню "Обіцяю" в якому пообіцяла, що "кохатиме його завжди". Нещодавно на офіційному YouTube-каналі Насті Каменських з'явилося зворушливе і романтичне відео на пісню "Обіцяю". Україномовна композиція дуже сподобалась фанатам NK, і за добу ролик набрав майже 1 млн переглядів. Правда, фанати вирішили, що кліп Настя присвятила своєму коханому, Потапу, адже він сильно нагадує "весільну клятву".

Нагадаємо, Каменських натякнула на весілля з Потапом в новому кліпі: коли проходка до вівтаря.

Як повідомляв Знай.uа Каменських вийшла заміж за Потапа: публічне зізнання співачки.

Також Знай.uа писав, Каменських закохала в себе весь Париж відвертим вбранням: Потап в захваті.