Був час, коли хлопець знайомився з дівчиною, зближуючись з нею все ближче і доводячи до весілля, то мимоволі задавався питанням: «Як же буде виглядати кохана років через 20?»

Варто поглянути на майбутню тещу, і відповідь приходить сама по собі.

Сьогодні такий трюк не пройде, оскільки між поглядом чоловіка і роками тещі стоїть професійна косметика і ціла армія пластичних хірургів.

Як виглядали зіркові мами у віці своїх молодих дочок.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Кім Кардашьян (38 років) і Кріс Дженнер (62 роки)

Про матір Кім майже нічого не було відомо до тих пір, поки вона не з'явилася на шоу «Сімейство Кардашьян». Тому буде цікаво поглянути на Кріс у віці її середньої дочки.

Безумовно, Кім виграла у родички. Але Дженнер не винна. Всьому виною – косметика і пластика, яку полюбляє зіркова дочка.

Алла Пугачова (69 років) і Крістіна Орбакайте (47 років)

Пугачова, судячи по всьому, ще не скоро покине «Блакитний вогник», адже виглядає вона все молодше і молодше.

Не відстає від Алли Борисівни і її донька Крістіна Орбакайте. Чия пластика краще — судити вам.

Румер Вілліс (30 років) і Демі Мур (55 років)

У красуні Демі росла досить непоказна дочка. Румер довго вважалася сірою вороною в родині Мур, але час розставив все по своїх місцях. Прекрасним лебедем не назвеш, але набагато краще, ніж в дитячі роки.

Молодій Демі дочка конкурувати ну ніяк не може. Ретельно підібрана косметика надає їй шарм, але і додає пару зайвих років.

Юлія Меньшова (49 років) і Віра Алентова (76 років)

Шанувальники ведучої Юлії Меньшової кажуть, що вона набагато молодше своїх років. Але заздрісники не проходять повз таких тверджень, заявляючи, що артистка надто вже переборщила з пластикою.

Алентова, однак, повністю змінилася після відвідин хірурга. Неясно, як скоро її досвід використовує дочка.

Джіджі Хадід (23 роки) і Іоланда Хадід (54 роки)

Джіджі успадкувала від своєї зіркової матері тільки найкраще. Молода красуня розриває світові покази мод, як і Іоланда якихось 20–30 років тому.

Колишня модель в 23 роки є дуже привабливою. Однак, Джіджі задніх не пасе.

Марія Шукшіна (51 рік) і Лідія Федосєєва-Шукшина (80 років)

За словами батька Маші, вона вся в матір. Лідія була для неї прикладом: вона копіювала стиль, звички, і навіть професію обрала відповідну.

Якщо порівнювати Шукшіних у віці 50 років, то Маша попереду. Що поробиш, 30 років тому жінка не могла обзавестися допомогою ін'єкцій для омолодження, на відміну від дочки сьогодні.

Не можна точно загадувати, якою буде жінка через 20-30 років. Красива старість або омолодження за допомогою пластики – у кожного свій вибір.

Нагадаємо, Катя Осадча зворушливо привітала з Великоднем

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Каменських розтопила серця фанатів ніжними знімками

Також Знай.ua" писав про те, що Дочка Фреймут розлютила українців