Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася зворушливим фото, на якому їй показала свої двох дочок.

"У мене сьогодні подвійне свято, адже у мене дві дочки!" - підписала фото Полякова.

Фото артистка приурочила до Дня доньки, який відзначають 25 квітня. Популярна співачка Оля Полякова - щаслива мама двох доньок. Старша Маша - копія артистки. Юна красуня може похвалитися стрункою фігурою, високим зростом і довжелезними ногами, та ще й успадкувала мамин музичний талант - вона із задоволенням співає і чудово грає на фортепіано. А молодша, Аліса, також зростає творчої та різнобічне розвиненою особистістю.

На пляжному кадрі Маша обійме Алісу. За спиною у них сідає сонце і відображається в водної гладі. Дівчатка безтурботно посміхаються і позують на камеру - видно, що сестричці прекрасно ладнають і ніжно ставляться один до одного.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Старша схожа дуже на маму", "Мамина гордість. Дві лялечки", "Старша дочка - ваша копія! Дивовижна схожість", "Дуже красиві дівчата! Шикарне волосся! Відкриті, добрі обличчя! Умнички! Здоров'я і Щастя лялечки!", "Ну, старша копія мама. І красою і харизмою", "Боже, як це красиво! Які вони лапатусі!" - не змогли стриматися розчулені шанувальники знаменитості.

Зазначимо що нещодавно знаменитість похвалилася коротеньким відео, на якому їй вдалося показати двох дочок і похресницю разом. Так, молодша Аліса кумедно танцювала, а старша Маша продемонструвала таланти, зігравши шикарну мелодію на фортепіано. Всі дівчата були одягнені в рожеві піжамки Victoria’s Secret, що додало ролику більшої ніжності.

Нагадаємо, Полякова показала красунь-доньок в купальниках: зроблені на славу, треба більше.