Регіна Тодоренко – сьогодні одна з найпопулярніших ведучих на російському ТБ. А також вона співачка, актриса, дизайнер, режисер, автор пісень і композитор. Тепер ще Регіна – молода мама і щаслива дружина Влада Топалова. Її запрошують в найбільш рейтингові шоу, в чоловічі глянці, в амбасадори брендів і т. д. Як дівчині із солісток не найуспішнішого українського музичного гурту вдалося пробитися в зірки першого ешелону в Москві й закріпитися там в тусовці селебретіс?

Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко

Зріст, вага, параметри фігури

Справжнє ім'я: Регіна Петрівна Тодоренко. Вона народилася 14-го червня 1990-го року. Так що вік Регіни наразі – 28 років. За знаком Зодіаку вона – Близнюки. Це легкі, товариські і романтичні люди, які люблять різноманітність і зміни, однак можуть бути дуже відданими в любові. Що ж, Регіні пощастило знайти своє місце в житті. Творча робота, пов'язана з частими переїздами і новими враженнями – те, що потрібно для її натури за Зодіаком.

Зріст Тодоренко становить 167 сантиметрів. А вага тримається приблизно в рамках 55-и кілограмів.

Щодо параметрів фігури, то офіційно вона заявляє, що її обсяги грудей, талії і стегон дорівнюють 85/64/94 сантиметри – практично ідеальні пропорції. Але розглядаючи фото дівчини в купальнику і навіть без нього, шанувальники відзначають: вона далеко не суперструнка. Сама ж Регіна на це відповідає, що не вважає худобу ознакою краси жінки. Дівчина вважає: жіночі форми якраз повинні бути «соковитими». Її ідеал – це підтягнуті стегна і живіт (але прес без кубиків), а також пишна попа за латиноамериканським зразком.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тодоренко заявляє, що задоволена своїм тілом і не хоче нічого міняти, навіть не вважає за потрібне катування дієтами і спортзалом. Для того, щоб підтримувати себе у формі дівчина займається тим, що їй приємно: біг, йога і хореографія. Також Регіна не любить жорстко обмежувати себе в їжі. Для того, щоб добре виглядати вона виробила кілька принципів харчування. Це здоровий і смачний сніданок (вівсянка, йогурт, фрукти, сир), обов'язковий суп на обід, а ось від вечері можна і відмовитися. Також замість спецій і солі вона віддає перевагу морепродуктам. А ще співачка повністю виключила зі свого раціону здобу, напівфабрикати, чіпси, цукор, газовані напої і ненатуральні соки. Однак через складний знімальний графік дотримуватися навіть цих простих постулатів у неї виходить не завжди. Наприклад, на «Орлі і решці» іноді ведучі примудрялися абияк поїсти тільки 2 рази за добу. Тоді Тодоренко рятувалася простою їжею: консервованим тунцем, гречкою і кускусом. До того ж заради програми потрібно було пробувати не найкориснішу їжу.

Ще у Регіни є чарівний коктейль для швидкого схуднення, коли, наприклад, для якихось зйомок терміново потрібно скинути кілька кілограмів. Його рецепт дуже простий: до склянки теплого молока додати десяток родзинок і 50 грамів касторової олії.

Зовсім недавно Тодоренко народила дитину. Звичайно, вагітність – це особливий період для кожної жінки. Але телеведуча вважає, що навіть у цей час потрібно стежити за своїм тілом: правильне чи не надмірне харчування і мінімальні танці – це її секрет «стрункої» вагітності!

Регіна Тодоренко: кліп
Регіна Тодоренко: кліп

Сім'я

Регіна народилася в одному з найкрасивіших українських міст – Одесі, в сім'ї програміста і економіста. Цікаво, що у неї є старший брат Юра. Йому на момент народження сестри було вже 6 років. Так ось саме Юра і придумав ім'я молодшенькій.

Часто стверджують, що Аліна Астровська (партнерка Регіни по «Фабриці зірок» і групі «Реал О») – сестра Тодоренко. Однак, хоч дівчата і дуже схожі, і дуже дружні – ніяких родинних зв'язків у них немає.

У обох батьків Тодоренко були нереалізовані творчі таланти. Папа Регіни, Петро – «самодіяльний» музикант. Якось в юності він зібрав свою групу – і довгий час виступав з нею на весіллях. А ось у мами, Ірини, гарна музична освіту. Тому, коли дівчинка вже в 5 років заявила, що хоче бути артисткою – батьки поставилися до цього з великим розумінням і прихильністю.

Регіна Тодоренко в дитинстві
Регіна Тодоренко в дитинстві

Біографія

Ще до школи дівчинку віддали на заняття бальними танцями, також вона паралельно вчилася грати на бандурі. Потім в 7-річному віці до цього додалися ще й заняття в дитячому театрі. Регіна вже тоді стала справжньою зіркою «Балаганчика» (так називався театр). У його складі вона грала 10 років, гастролювала різними містами і отримувала головні ролі. Керівник шкільного театру характеризує свою підопічну як цілеспрямовану і «по-хорошому» егоїстичну людину. Крім цього, майбутня зірка продовжувала навчатися вокалу і хореографії, змінивши в 15 років від бальні танці на класику. Однак, це не завадило дівчині закінчити і свою рідну загальноосвітню одеську школу №22 з відзнакою.

У 2007-у році Регіна отримала атестат зрілості і задумалась про вищу освіту. Тоді-то батьки наполягли на тому, щоб дочка освоїла «серйозну» професію і загітували її вступити в Одеський національний морський університет. Там Тодоренко повинна була б вивчитися на митника або логіста на факультеті транспортних технологій і систем. Паралельно з навчанням в університеті дівчина займалася поглибленим вивченням німецької мови та автошколою. Однак закінчити цей інститут Регіна не змогла. Вона все-таки перевелася з нього в Київський національний університет культури на факультет режисури. А вже з переїздом до Києва її життя дало крутий поворот у кар'єрі.

Регіна Тодоренко: "Фабрика зірок"
Регіна Тодоренко: "Фабрика зірок"

Кар'єра

У 2008-у році Регіна на запрошення Наталії Могилевської приходить на кастинги талант-шоу «Фабрика зірок». Відбір вона успішно минеє. Хоч і не перемагає у фіналі конкурсу, зате отримує нову пропозицію від головного наставника проекту. Наталя Могилевська робить її однією з солісток своєї нової продюсерської групи «Real O». Тут спочатку її колегами стали інші випускниці «Фабрики»: Аліса Тарабарова, Олена Виноградова, Ліна Міцукі. Потім склад групи неодноразово змінювався, але Регіна протрималася в ньому мало не найдовше всіх дівчат з першого складу.

Будучи учасницею групи, з 2009-го року, Регіна не тільки співала пісні і знімалася в кліпах, а й сама почала писати композиції у співавторстві з композитором Русланом Квінтою. Так пісні авторства Тодоренко є в репертуарі Наташі Могилевської («Спасибо мама»), Ані Лорак, Софії Ротару («Прости»), Миколи Баскова, Віталія Козловський ого («Немає неба») та ін. А також, звичайно, Регіна написала безліч пісень для рідної групи: «Снегом», «Елки», «Кристалы», «Иди на фиг», INDI та ін.

У 2010-у році група випускає свій перший альбом під назвою «Платье». А вже в наступному – він отримує «Золотий грамофон».

У 2013-у році Тодоренко успішно закінчує КНУКіМ, отримуючи диплом магістра театрального мистецтва.

На початку 2014-го року в ефір українського телеканалу виходить оновлена програма «Орел і Решка». У 8-у сезоні продюсери вирішили змінити ведучих цього тревел-шоу, запросивши на їх місце молодих і недосвідчених. Ними стали Регіна Тодоренко і Коля Серьга – знову-таки колишні колеги по «Фабриці зірок 2».

Регіна Тодоренко в "REAL O"
Регіна Тодоренко в "REAL O"

А вже навесні 2014-го року продюсерський центр Наталії Могилевської оголошує про те, що не буде продовжувати робочий контракт з Регіною як з однієї із виконавиць групи «Real O». Хто знає, в чому там насправді проблема. Може, продюсерам не сподобалася надмірна активність Тодоренко поза групою, а може, умови роботи в колективі були такими, що не давали Тодоренко розкрити свої таланти – і вона шукала підробітку де-інде. Але Могилевська в інтерв'ю заявляє, ніби вважає, що не має наміру заважати сольному розвитку своєї талановитої підопічної, яка відбулася вже не тільки як вокалістка, але і як композитор, і як телеведуча.

Проте, Регіні, яка ніколи не мислила себе в ролі телеведучої, вдалося добре закріпитися в «Орлі і решці» і навіть отримати там до того небачену популярність. Дівчина зізнавалася, що після перших випусків програми була дуже незадоволена собою в кадрі. Тому розлучившись «Real O», відразу ж взялася за шліфування своїх талантів ведучої. Вона почала індивідуально займатися сценічною мовою і акторською майстерністю.

І так захопилась, що навіть в 2014-у році випробувала себе в ролі актриси. Вона зіграла епізодичну роль в серіалі «На одному диханні».

Регіна Тодоренко: "Орел і решка"
Регіна Тодоренко: "Орел і решка"

За дуже успішного старту кар'єри телеведучої Тодоренко не забувала і про свій вокальний талант. Так в 2015-у році вона відправилася підкорювати вже російське талант-шоу «Голос». Регіна успішно проявилася на сліпих прослуховуваннях і потрапила в команду Поліни Гагаріної. Хоч до фіналу їй дійти в цьому конкурсі теж не вдалося – вона полюбилася глядачам і почала набирати медійну популярність в Росії.

Так в 2015-у дівчина записує свою першу сольну пісню – «Heart's beating». Трохи пізніше вона випускає і свій перший власний кліп – відео було знято на цю ж пісню «Heart's beating» режисером Олегом Богданом. Слідом за ним виходить кліп на пісню «Ти мне нужен» у співпраці з режисером Радиславом Лукіним.

Цього року дівчина також отримує свої 2 перші особисті нагороди. Це була премія «M1 Music Awards» в номінації «Прорив року», а також «INSTA AWARDS-2015» в номінації «INSTA Мандрівник року».

А наостанок в грудні 2015-го року Регіна як ведуча «Орла і решки» вирушає в кругосвітню подорож. Це була захоплююча безперервна робота на цілих 8 місяців. Пізніше в 2016-у році знімальна група стала одним з рекордсменів Національного реєстру рекордів України в номінації «Першеа безперервна кругосвітня подорож знімальної групи».

2016-го року Регіна випускає ще 2 кліпи на нові пісні – «Liverpool» і «Fire».

Регіна Тодоренко на федеральних каналах РФ
Регіна Тодоренко на федеральних каналах РФ

Всі ці композиції увійшли в її альбом «Fire». В кінці 2016-го він став доступний для скачування на «iTunes». Всього в альбомі – 13 пісень.

Але Тодоренко і не думає зупинятися на досягнутому. Паралельно в 2016-у їй вдалося ще й запустити свій бренд одягу – «Generation TR».

2017-й почався для Регіни дуже добре. Спочатку вона вирушила в подорож від «Орла і решки» під назвою «Рай і пекло». В рамках цього сезону їй пощастило побачити найпрекрасніші і найбільш жахливі місця на нашій планеті. А трохи пізніше вона потрапляє в Книгу рекордів Гіннесса як «Перша жінка телемандрівниця, яка здійснила безперервну кругосвітню подорож». Однак тут же у неї розгорівся і гучний скандал, пов'язаний з телепередачею.

Навесні Тодоренко дала чи необережне, чи відверте інтерв'ю, від якого пізніше відхрестилася. Справа в тому, що з її слів в пресі піднявся галас про брехню на телепроекті «Орел і решка». Програма побудована на тому, що один з телеведучих отримує на життя в певній країні 100 доларів, а другий – золоту карту з необмеженим лімітом. Взагалі-то головний концепт і полягає в контрасті між бюджетним і розкішним відпочинком. Так ось завдяки словами Регіни всі заговорили про те, що зйомки і історія в «Орлі і решці» несправжні. У шоу ніхто не дає ведучим безлімітну карту. Замість цього адміністрація проекту бере в оренду люксові номери в готелях, яхти та інші атрибути розкоші на дві години безкоштовно, поки тривають зйомки – в обмін на рекламу в програмі. Про це вже і без того багато телеглядачів здогадувалися. Головний продюсер програми, Нателла Крапівіна, просто обурювалася у відповідь на таку заяву. Вона сказала, що це брехня і всі описувані в програмі події справжні. А Регіні за такі провокації Нателла пригрозила судовим позовом зі штрафом в 2 мільйони рублів і звільненням. Пізніше і сама Регіна виступила зі спростуванням свого інтерв'ю, вибачившись перед творцями шоу і сказавши, що її слова витягли з контексту неправильно. Скандал затих, але в кінці 2017-го Тодоренко все-таки призупинила свою співпрацю з «Орлом і решкою». Тоді вона це пояснила закінченням контракту і дуже складним графіком роботи. При цьому керівники телеканалу «П'ятниця», на якому виходило шоу, заявили, що не хочуть відпускати Регіну, проте не можуть перешкоджати рішенням телеведучої.

Але у Регіни і без цієї програми кар'єра добре розвивається. Тепер вона приміряла на себе амплуа ще й актриси – в 2017-у році вона зіграла головну роль в московському спектаклі «Заложи жену в ломбард» в Театріуме на Серпуховці. Примітно, що її коханим за п'єсою став російський співак Влад Топалов. Можливо, тут майбутні реальні закохані і познайомилася?

Регіна Тодоренко з ігуаною
Регіна Тодоренко з ігуаною

Також Тодоренко запрошують на багато-які ТВ-проекти в якості гості. Вершиною такої кар'єри стали зйомки в «Вечірньому Урганті».

І вже в 2017-у році нагороди і премії посипалися на Регіну, як з рогу достатку. Вона отримала премію «Жінка року» від «Glamour» в номінації «Телезірка року»; премію від «ОК! Awards «Більше, ніж зірки» в номінації «Посмішка року ROCS», а також премію «Viva! Країна здорових посмішок» в номінації «Посмішка року».

Звільнившись від всіх проектів в Москві, Тодоренко в кінці 2017-го року їде до США. Тут вона починає навчання на режисерському відділенні в Нью-Йоркській академії кіно.

При цьому після повернення в Москву в 2018-у році вона теж без роботи не залишилася. Так телеканал «П'ятниця» запустив шоу, де вже Регіна стала головним персонажем – «П'ятниця з Регіною». Воно виходить у форматі ток-шоу, де дівчина приймає у себе в гостях різних знаменитостей. До того ж слід зауважити, що в цій програмі Тодоренко не тільки ведуча, але також і продюсер, і автор.

Проте продюсери «Орла і решки» теж обійтися без неї не можуть і запрошують в новий сезон шоу, де Регіна подорожує різними куточками Росії.

Надодачу до всього на «П'ятниці» запускають нове шоу – «Мейкапери», яке Регіна веде в парі зі знаменитим російським стилістом Владом Лісовцем.

Також Тодоренко намагається не забувати і про свій співочий талант – випускає новий сольний кліп.

Ще 2018-й ознаменувався для дівчини такими преміями: «Glamour Influencers Awards в номінації «GLAM _ ЗІРКА ONLINE»; «Topical Style Awards» в номінації« Найстильніша телеведуча»; «Fashion People Awards» в номінації« Fashion ведуча року», а також «Жінка року» від «Glamour» в номінації «Пара року» разом з Владом Топаловим.

Регіна Тодоренко для befree
Регіна Тодоренко для befree

Особисте життя

З того моменту, як Регіна стала популярна – вона весь час стверджувала, що на любовні стосунки у неї немає часу, тому що в пріоритеті – побудова кар'єри. Так взагалі-то на світські заходи вона завжди приходила без пари, і навіть папараці ніколи не вдавалося її зафіксувати на побаченнях з чоловіком.

Однак в 2016-у році в її мікроблозі з'явилося фото з чоловіком – правда, без будь-якого романтичного підпису. ЗМІ відразу ж взялися вести розслідування з цього приводу і з'ясувалося, що з Регіною позував Микита Трякін – продюсер і шоумен. І, виявилося, що на момент публікації фото вони зустрічалися вже 3 роки, але не хотіли афішувати свій роман громадськості. Так, і друзям пари довелося розповісти їх загадкову історію кохання. Виявляється, Регіна з Микитою познайомилася ще в «київський період дівчини», хоч сам він і москвич. Не виключено, що українська дівчина переїхала в Москву і почала активно розвивати свою діяльність в Росії саме через Трякіна. Тому що, за твердженням, близьких людей, весь вільний від роботи час Регіна присвячувала йому. Кажуть, вони були ніби створені одне для одного, тому що перебували завжди, так би мовити, на одній хвилі – однакове почуття гумору, цілеспрямованість, креативність. В цілому Микита і Регіна були разом майже 5 років. Але все-таки з невідомих причин, восени 2017-го року розійшлися, правда, зберігши дружні стосунки.

Регіна Тодоренко і Микита Трякін
Регіна Тодоренко і Микита Трякін

Незабаром в ЗМІ заговорили про те, що в житті Регіни з'явився новий хлопець. Вона вважала за краще не розкривати його особистість, тільки загадково повідомляла про те, що він актор, співак, ведучий і бізнесмен, але не Топалов. Саме в романі з цим зірковим хлопцем її вже давно всі підозрювали. Ще Тодоренко додавала, що через нього їй довелося змінити свої плани... Потім ще дівчина розповіла, що саме через свого таємничого обранця повністю перебралася до Москви, кинувши не тільки Україну, але і Лос-Анджелес разом з кіношколою. Тут вони живуть удвох під одним дахом і навіть завели спільного вихованця – ігуану. Тільки в 2018-у році всі дізналися, що Регіна виходить заміж саме за Владислава Топалова. Закохані таємно розписалися 21-го листопада минулого року, але трохи пізніше опублікували фото з одруження в мережі. До того ж заміж Тодоренко виходила вже на останніх місяцях вагітності. Не пізніше, ніж через 3 тижні після цієї події дівчина народила свою першу дитину. У Влада і Регіни народився син.

Про вагітність Регіни стало відомо ще напередодні – літом. Правда, вона довго приховувала і заперечувала цей факт, відповідаючи на питання фанатів, які помітили «цікаве додавання» у вазі Регіни. Тоді ж влітку вона і розсекретила свої романтичні стосунки з Топаловим. В кінці липня він зробив їй пропозицію під час їх відпочинку на Корсиці.

Регіна Тодоренко вагітна
Регіна Тодоренко вагітна

Якщо для Регіни, Влад – перший чоловік, то хлопець вже встиг побувати до неї в шлюбі. Його екс-дружиною була Ксенія Данилова, дочка відомого в Росії мільйонера. Хоч вони і були одружені 2 роки, дітей народити не встигли і майнових претензій один до одного не мали. Тому розлучилися швидко і без проблем з розподілом майна.

Уже після весілля новоспечене подружжя розповіло свою історію знайомства. Виявляється, що познайомилися Регіна з Владом ще до спільної роботи над виставою «Заложи жену в ломбард». Це сталося в Америці. Тоді ж вони і повідомили, що пишні святкування з приводу їхнього шлюбу вони проведуть вже після пологів.

До речі, через те, що стала мамою, Тодоренко всього лише на кілька місяців призупинила свою бурхливу робочу діяльність. Уже зараз ми спостерігаємо в безлічі ТВ-проектів.

Регіна Тодоренко з Владом Топаловим
Регіна Тодоренко з Владом Топаловим

Цікаві факти/чутки

  • 2016-го року Тодоренко вперше знялася в еротичній фотосесії. Це була робота для авторитетного в Росії чоловічого глянцю «MAXIM». Тоді її оголена натура прикрасила одну з зимових обкладинок журналу. Як не дивно для нашої епохи оголених фото, але ця зйомка Регіни викликала бурхливу негативну реакцію серед її шанувальників. Багато-хто дорікав дівчині в зайвій відвертості. Але ще більшуа кількість людей спробувала присоромити Тодоренко в зайвій вазі, порадивши негайно схуднути. Вона без будь-якого сорому відповіла їм в своєму «Інстаграмі». Регіна заявила: худнути їй не треба, бо вона відмінно почуває себе у власній вазі і знаходить, що вона у відмінній формі. А ось всім незгодним радить розбиратися у своїх комплексах і робити це у власних акаунтах, а не в коментарях під її фото.
  • Уже в наступному році «MAXIM» відначив Регіну в своєму знаковому для російського шоу-бізнесу рейтингу ста найсексуальніших жінок. І дівчина зайняла тут почесну третю сходинку.

Регіна Тодоренко: оголена
Регіна Тодоренко: оголена

  • Подейкують, що Регіна вдавалася до послуг пластичних хірургів: переробила собі ніс, регулярно підкачує губи. Однак, вона категорично спростовує можливість будь-яких маніпуляцій над своєю зовнішністю. Красуня тільки говорить, що колись всерйоз замислювалася про збільшення грудей до славетного 3-го розміру, але і від цієї ідеї відмовилася. Тому що усвідомила, що вона прекрасно почувається в своєму тілі, тим більше що її натуральні груди подобаються її коханій людині. До того ж дізнавшись про можливість ускладнень для дітонародження, Тодоренко зрозуміла, що така ідея зовсім абсурдна.
  • Улюблене хобі Регіни Тодоренко – йога. Дівчина стверджує, що завдяки цьому захопленню завжди знаходиться в хорошому настрої, та й до того ж підтримує тіло в належній формі.
  • Регіна любить робити татуювання. На її лівій руці нанесено зображення скрипкового ключа і нот – на внутрішній стороні, а ось на зовнішній – загадкова мантра на івриті. Значення останнього напису Тодоренко нікому не розкриває. Ще одна загадкова тату, але вже на японській, є у Регіни на лопатці. Також на тілі Регіни є і нагадування про невдалий експеримент. Одного разу вона зробила татуювання для зйомок програми «Орел і решка» в Полінезії, у Франції. Експеримент полягав в тому, що малюнок на тіло наносився древнім способом у нібито шанованого майстра. У підсумку, картинка Регіні не сподобалася, і вона безуспішно намагалася її вивести.

Фотографії

Регіна Тодоренко в купальнику
Регіна Тодоренко в купальнику

Регіна Тодоренко вийшла заміж
Регіна Тодоренко вийшла заміж

Шоу "П'ятниця з Регіною"
Шоу "П'ятниця з Регіною"

Регіна Тодоренко: дизайнер
Регіна Тодоренко: дизайнер

Відео

Новини

А недавно ми розповідали про те, як Регіна хейтить своїх хейтерів в Інстаграмі.

Також читай подробиці з перших вуст про нове шоу Тодоренко «Регіна+1».

Посилання

Регіна активно веде Інстаграм: https://www.instagram.com/reginatodorenko/

Також у неї є офіційна сторінка в Фейсбуці: https://www.facebook.com/reginatodorenkocom

А ще аккаунт в Твіттері: https://twitter.com/itsmeregina

Про всі її відеопроекти можна дізнатися на власному офіційному Ютуб-каналі Тодоренко: https://www.youtube.com/channel/UCMGzQb90vac13gS2YovWqgA?ucbcb=1