Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила спільне фото з сином Михайлом у візочку і чоловіком Владом Топаловим, показавши звичайні сімейні будні. Так, артистка саркастично відповіла недоброзичливцям, які часто називають її коханого старим і страшним, просто погодившись з ними.

"#семейныебудниТТ
@vladtopalovofficial , ти такий старий став , фу , зморшки на обличчі , уууууу.....щоки обвисли 😂😂😂, але я все одно тебе кохаю ❤️, незважаючи на те, що ти дуже страшний ) 😈", - пожартувала Тодоренко. Фолловери взялися коментувати: "Гідний стьоб над хейтерами😄👍обожнюю вас, Регіна, за позитив )", "Уявляю, якщо б Топалов так написав на всю країну))) Регіна, у тебе груди після пологів обвисли, розтяжки і целюліт, але я тебе люблю🤣", "Мені зовні Топалов теж дуже не подобається. Але якщо він хороший чоловік і батько, то це добре. Це головне)", "Чоловікові не властиво бігти до косметолога за дозою ботокса 👍🏻", "Навіщо так грубо з чоловіком 😂🤷‍♀️", "Круто коли в сім'ї присутній стьоб один над одним)".

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.