Головний герой дев'ятого сезону шоу «Холостяк» Микита Добринін опублікував у своєму Instagram новий знімок, на якому він зображений з дитиною, передає видання Clutch.

Микита Добринін
Микита Добринін

На своїй сторінці в соціальній мережі він розмістив декілька фото і відео з так званої парубочої вечірки на яхті, де виступив в ролі няні.

"Довго думали, де провести нашу парубочу вечірку. В результаті взяли морехідну яхту і відправились у рейс. По ходу вирішимо. Ми відразу вирішили, хто капітан, хто матрос, а хто нянь." - написав Холостяк.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Підписники знаменитості моментально почали придумувати різні версії, в яких Микита нарешті визначився і вирішив завести сім'ю.

Нікіта Добринін
Нікіта Добринін

"Похмілля? Значить проект все таки пройшов не даремно?", "Ось пишуть "А діти Вам до лиця", не розумію я цього виразу!! Як діти можуть бути до лиця?! Це ж не шарф, окуляри або який-небудь аксесуар, це дитина!", "Невже вперше після проекту Холостяк хтось одружується? Чи це просто похмілля?", "Тепер цікаво, чия дитина, що за парубоча вечірка і хто знімає?", "Як же добре Ви виглядаєте з дитиною" - пишуть шанувальники Добриніна.

"А чий Малюк?", "Діти це супер)", "А де ж ваша Холостячка?", "Микито, а ляля вам дуже до лиця, а на дві руки відразу буде супер" - не вгамовуються фоловери.

Нагадаємо, Аніта Луценко повертається в "Зважені та щасливі": "Зголодніла по емоціям та адреналіну".

Як повідомляв Знай.uа зірка "Холостяка" знайшов наречену: пройшовся по червоній доріжці в компанії загадкової красуні.

Також портал Знай.uа писав, найгарячіша учасниця "Холостяка" видала всі секрети Добриніна.