Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим кадром, позуючи з волоссям волошкового кольору і випустивши новий, дуже корисний і добрий влог. Так, артистка разом з чоловіком Володимиром Дантесом відправилися в притулок для бездомних тварин, купивши 1000 кілограмів корму. Також Надя запропонувала шанувальникам допомагати звіряткам і ввела новий хештег #ДОДОБРЫЕДЕЛА.

"Я шалено хотіла випустити цей влог саме в такі важливі та святкові дні для всіх нас . А ще після цього влогу мені захотілося видалити всі попередні випуски / Друзі , я запускаю challenge #ДОДОБРЫЕДЕЛА
Вся інформація у влозі. Ні в якому разі не пропусти!!!!!! ", - поділилася емоціями Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті: "Приголомшлива ідея❤ 💡", "Круто!)❤️", "Ти велика молодець ♥️🙏🏻", "Дуже добре що багато хто стали звертати увагу на притулки для тварин)", "Боже, не могла дивитися, сльози і ще раз сльози. Скільки щирості в цьому влозі! 😭", "Ти дуже великий молодець💋💋💋❤️❤️❤️", "
Оу , дуже зворушливий випуск , а ти велика молодець ❤️".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.