Відома українська телеведуча Леся Нікітюк активно веде сторінку в соціальній мережі, куди регулярно публікує свіжі знімки і відео з багатьох куточків нашої планети. Численні фанати із задоволенням стежать за життям знаменитості, адже часто біля неї можна побачити і інших відомих людей.

Так, у середу, 1 травня, Нікітюк опублікувала на своїй сторінці в Instagram знімок з Крейгом Девідом, якого зустріла у французькому аеропорту. На фото вони життєрадісно посміхаються, дивлячись у камеру, а під постом Леся написала: "Якшо шо @craigdavid в Терміналі 2F. а я на футбол".

Шанувальники не могли пройти повз публікації і почали активно її обговорювати: "Лесю, ну чесно, це він тебе впізнав і попросив спільне фото? Добре, що ти не зазналася, і не відмовляєш фанам", "Постарів чи ні, але він Талант і пісні і голос у нього просто", "Ого ти крута аааа!!? Передавай привіт!!! Давно слухаю... Боже", "О співак мого дитинства крутий. його пісні біля дзеркала співала з пультом від CDМАГНІТОФОНА в руці. Лесюня це легенда збережи фото".

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Коментарі

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Леся Нікітюк опублікувала нове відео, яким показала, як святить паски на Великдень. У ролику, який показала телезірка, вона постала на огляд публіки в незвичному образі. Найбільше уваги і обговорень дісталося батюшці, який щедро освятив Лесю, буквально заливши її обличчя святою водичкою. Як видно на цьому епічному відео, у Никитюк навіть туш потекла, і макіяж зіпсувався від води.

Як повідомляв портал "Знай.uа": українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася яскравим відпочинком в заміському коплексі недалеко від Києва, трепетно привітавши всіх шанувальників зі світлим святом Великодня. Так, артистка позувала на тлі озера і дерев'яного будиночка, примірявши чорні лосини, туніку з анімалістичним леопардовим принтом і масивний клатч.

Леся Нікітюк

Також "Знай.uа" писав, що 53-річна модель з Австралії Донна Оманські набирає все більше і більше підписчиків в Instagram. Фолловери вважають, що для свого віку жінка виглядає просто разюче. В коментарях вони захоплюються її підтягнутою фігурою і прекрасними формами, над якими Оманські активно працює.