Відома співачка Ірина Салтикова некоректно висловилася на адресу загиблої Юлії Началової, що спровокувало скандал. Колишній чоловік Началової Дмитро Ланской не став мовчати на таке нахабство та вирішив поставити Салтикову на місце.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Началова і Ланской

Дмитро Ланской вирішив напряму звернутися до епатажної зіркової білявки, сказавши, що перед тим, як ображати загиблу, спершу потрібно озирнутися та подивитися на своє життя.

"Вельмишановна Ірина Іванівна Салтикова, я звичайно багато чого прощаю жінкам, але ваша наполегливість не залишає мені варіантів. Не вам мене вчити життя, докоряти й казати про невідомою для вас моральності. Ви багато років втілюєте собою символ жінки зі зниженою соціальною відповідальністю і гордо несете цей прапор. Ви оберніться на своє життя і жахніться", – закликав співачку перший чоловік Юлії Началовой.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Проте, шанувальники співачки переконані, що на цьому справа не скінчиться. Ірина відома як скандальна особистість, яка цього так не залишить.

Ірина Салтикова

Користувачі упевнені, що скандальна Ірина подасть до суду на публічні образи.

Салтикова - співачка

Як пишуть користувачі мережі, подібне висловлювання може коштувати зірці доброго імені, а може і кар'єри. Варто зазначити, коли Ірина все-таки звернеться до суду з претензією до Дмитра, йому доведеться понести відповідальність та вибачитися перед співачкою.

Нагадаємо, відома співачка розкрила правду про болісне розлучення.

Як повідомляв раніше Знай.ua, просте бажання перетворило життя Началової на трагедію: просто хотіла бути коханою.

Також портал Знай.ua писав, що російська співачка Юлія Началова померла у віці 38 років. Близькі співачки звинувачують у її смерті таблетки для схуднення.