Російська співачка Наташа Корольова, якій заборонено в'їзд в Україну через підтримку путінської влади, опублікувала в Instagram новий цікавий допис. Так, знаменитість опублікувала відео, на якому пройшлася по головній вулиці Києва - Хрещатику, виконавши радянську патріотичну пісню "Широка страна моя родная ...".

Скандальна співачка йде з тюльпанами в руках і співає такі рядки:

"Широка страна моя родная,
Много в ней лесов, полей и рек!
Я другой такой страны не знаю,
Где так вольно дышит человек.
От Москвы до самых до окраин,
С южных гор до северных морей,
Человек проходит как хозяин
Необъятной Родины своей…".

"1 травня з минулого життя", - лаконічно підписала відео артистка.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У коментарях шанувальники, правда, не дуже схвально відгукнулися про такий відео-спогад Корольової:

"Україна і велика частина українців за мир між нашими народами. Головне, щоб політики дали нам можливість помиритися, пробачити одне одного і стати значно ближчими, ніж раніше наші народи", "Це влада винна. А ми не вороги. Менше слухайте та дивіться ваші телеканали, де багато неправди. Будемо вірити у краще", "Що за срам? Наташа, у вас голова на місці?", "Слух куди зник? Відомі пісню не можете правильно заспівати, а, може, і не могли? Радянських пісень не співала. Про дельфінів всіляке безглуздя".

Нагадаємо, що скандально відома поп-співачка Наташа Корольова нарвалася на критику фанатів через екстремально коротку сукню.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, Наташу Корольову звинуватили у "танці на кістках" Юлії Началовой за нове відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що російський композитор Ігор Ніколаєв похвалився юною дружиною, але фанати вимагають повернути Корольову: "Припудрена і безглузда".