Відома українська співачка, солістка групи "Врем и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим кадром, позуючи в чорному купальнику на відпочинку в Туреччині і показавши розкішну струнку фігуру. Так, артистка прилетіла не лише засмагати на пляжі, але і давати концерти, засвітивши також більшість своїх татуювань.

"#Mayfest 2019", - лаконічно підписала кадр Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті від побаченого: "Чорна пантера🖤", "Ідеальна", "Худишка 😻❤", "Довгонога Ікона Стилю😍❤️", "Стройняша 🌚❤", "Фігура просто🔥🔥🔥", "Ооо, злочин бути такою гарною 😻", "Як можна бути такою красивою??!😳🥀🥀🤔💓💓😍😍😍😍😍👯", "Прекрасні у всьому ❤️", "Ікона стилю💗, фігура 🔥", "Гарного відпочинку, хоч ви там і працюєте 😻", "БОГИНЯ КРАСИ!😍 ФІГУРА ПРОСТО🔥🔥🔥", "Чудова 😍".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.