Переможниця дев'ятого сезону вокального шоу "Голос країни", підопічна Дана Балана Оксана Муха, яка надовго запам'ятається суддям та всім українцям унікальним яскравим голосом, впевнено перемогла в фіналі шоу. В якості призу співачці подарували квартиру у Києві, але те, що жінка побачила на власні очі, просто не повірила. Замість трикімнатної квартири Муха отримала двоповерховий пентхаус.

Оксана влаштувала екскурсію своїм новим помешканням, - пише "Факти".

Оксана Муха

"Я дуже щаслива, адже тобі дарують таку можливість мати житло у Києві. І коли мені сказали, що замість 3-кімнатної квартири подарують двоповерховий пентхаус на останньому поверсі з величезною терасою і прекрасним видом, я не могла повністю повірити у все, що з мною відбувається. Це той випадок, коли ти чекаєш одне, а тобі несподівано дарують набагато більше. Це дуже приємно", - поділилася першими враженнями Оксана.

Оксана у новій квартирі

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Оксана розповіла, як планує облаштувати столичну квартиру. Оскільки площа приміщення дозволяє, там вона зробить студію, де втілюватиме свої творчі ідеї в життя.

"Тут буде місце для запису вокалу, де будуть стояти музичні інструменти буде зона для відпочинку та обговорень музичних ідей. Це буде повністю творчий майданчик, для мене це велике щастя. І якщо ще на днями я не впевнена, коли зможу переїхати в Київ я вже швидше хочу, щоб все сталося якомога швидше. Але, звичайно, потрібен час, тому все складеться так, як потрібно, тому що переїзд неминучий. Це буде дуже вчасно для моєї сім'ї" - зізналася співачка.

Варто додати, що це не всі сюрпризи для переможниці "Голосу країни". Її наставник, молдавський співак Дан Балан запроси Муху в якості гості на його всеукраїнський тур.

Нагадаємо, Дан Балан розповів, що планує на рахунок співачки Тіни Кароль, з якою йому приписували роман.

Як повідомляв портал Знай.ua, Дан Балан представив новий драйвовий хіт.

Також Знай.ua писав про те, що підопічна Олени Кравець блиснула сексуальною фігурою в купальнику.