Учасниця шоу "Голос країни" заспівала пісню Квітки Цісик на честь дня народження легендарної співачки. Передає "1+1".

Вже у неділю, 7 квітня, стартують перші прямі ефіри вокального шоу "Голос країни", на які з нетерпінням чекали глядачі. Недовго залишилося до оголошення переможця шоу, а поки учасники проекту готуються вражати яскравими виступами.

Так, учасниця з команди Dan Balan Оксана Муха, яку багато хто називає реінкарнацією відомої співачки українського походження Квітки Цісик, дала інтерв'ю "1+1". До дня народження легендарної американської зірки Муха чуттєво виконала її композицію "Гандзя".

"Я навіть не очікувала, що зможу так далеко пройти. Мені важливо було виступити на сліпих прослуховуваннях, а там я думала, як Бог дасть. І сталося так, що я дійшла до прямих ефірів, чому я дуже рада. У цю неділю ми з тренером підготували дуже красиву і чуттєву пісню про кохання і зраду, яку могли пережити деякі дівчата, і я не виняток. Для мене це дуже близька композиція. Сподіваюся, я зможу передати всю силу тих глибоких почуттів глядачам", - розповіла Оксана Муха.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше повідомлялося, що відома українська співачка Тіна Кароль порадувала своїх шанувальників новим яскравим образом. Експериментувати їй явно вдається.

Кароль опублікувала фото на якому постала у ніжно-блакитній сукні з мереживом, сидячи в сірому кріслі. Доповнила образ поп-зірка макіяжем з червоною помадою на губах. Волосся виконавиці накручене локонами, а погляд опущений вниз. Однак фанати помітили, що виконавиця виглядає на фото трохи сумною.

Нагадаємо, розкрито несподіваний секрет головного хіта популярної співачки Світлани Лободи "Твої Очі".

Раніше Знай.uа повідомляв, колишня солістка "Віа Гри" Надія Мейхер показала своє справжнє обличчя без макіяжу.

Також Знай.uа писав, племінниця Софії Ротару, українська співачка Соня Кей поділилася яскравими знімками з весілля в Індії.