Оля Полякова ексклюзивно для програми «Ранок з Україною», яка виходить у будні о 6:30 на каналі «Україна», розповіла, що буде не проти розділити шанувальників з донькою. У свою чергу 14-річна Маша вразила свою маму несподіваним зізнанням.

На відкритті іменної зірки експерта супершоу «Дивовижні люди» Олі Полякової не обійшлося без цікавих деталей. Привітати зірку прийшли не лише шанувальники та колеги по цеху, а ще і донька співачки – Маша Полякова, яка зробила зворушливу промову та відкрила декілька сімейних секретів.

«Так, можливо, часто мами немає вдома, ми не святкуємо свята разом, але ми надолужуємо згаяне о 2-й годині ночі біля холодильнику, – поділилася Маша Полякова в ефірі «Ранку з Україною», після чого шокувала зіркову матусю зізнанням, – Які б проблеми у мене в житті не були, будь то стосунки чи просто домашнє завдання».

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Слова 14-річної Маші збентежили співачку і з великим подивом в очах Полякова-старша запитала, чи є в дівчинки стосунки, на що отримала сором’язливе: «Поки ні».

Зрештою, промова доньки наскільки вразила поп-діву, що та навіть задумалася, над зірковим майбутнім Маші і вирішила розділити аудиторії.

«Думаю, треба зробити щось молодіжне, тому що у нас немає зірок для молодих. Я вже не тягну, розумієте, – сміючись зазначила Оля Полякова в ефірі каналу «Україна», - Я собі заберу аудиторію більш дорослу, але треба ж всіх окучити і нам малі теж потрібні. Тому, я думаю, з Машою щось таке «замутить», як то кажуть».

Тож чекаємо. Можливо, зовсім скоро на зірковій алеї буде вже дві Полякових.